Igen hamar belefeledkeztem a mintakönyvek nézegetésébe mert mindenhol szemet vonzó színek és minták vettek körül ahol nem egyszerű a végleges választás, mert a tervező nagyon jó ízléssel válogatta össze a kínálatot. De most mindenből vegyünk háromfélét? mert tényleg komoly kompromisszumot kell kötnünk miről is mondunk le, ha egyszer meglátogatjuk az üzletet.

Ez egy különleges üzlet, gyönyörű textilek, harsány színű bútorok Parador és trópusifa parketták, Sia dekorációs kiegészítők különleges technikával készült festmények közül válogathatunk. A MISSONI HOME kizárólagos hazai forgalmazójaként széles választékot találunk fotelekből, kanapékból szőnyegekből, padlószőnyegekből ágytakarókból, és fürdőszobai lakástextilekből. A különleges szerkezetű összecsukható vagy hintázó fotelek meglepő színösszeállításban találhatók meg az üzletben. Főbb termékek: Tapétáink - Szolgáltatásunkban a kivitelezés is szerepel, Missoni szőnyegek, Parador parketták, trópusi fából is. Kő- és fahatású szintetikus burkolatok, Kültéri és teraszburkolatok, Csempék és padlólapok, Missoni bútorok, kiegészítők, függönyök - Karnisokkal, felméréssel, függönyözéssel, Különleges kép- és tükörkeretek, Bútorszövetek, bútorhuzatok, dekoranyagok, Belső árnyékolók, térelválasztó függönyök. 

tapéta szőnyeg padlószőnyeg parketta csempe padlólap teraszburkolat missoni bútor lakástextil függöny bútorszövet képkeret árnyékolás

Nádor Dóra - lakberendező

Missoni Home - Dóra Enteriőr

Mobil: 06 20 976 6028