A Flairspringgel olyan új szereplő jelent meg a hazai lakberendezési piacon, melynek elsődleges célja, hogy választási lehetőséget kínáljon mindazoknak, akik úgy gondolják, hogy a kényelmes otthont biztosító kiváló minőség, stílus és tartósság elérhető cél lehet a pénztárcabarát megoldásokat keresők számára is.

Amerikai lakberendezés

A Szabadság tér 14. szám alatti üzletben, és a hamarosan nyíló budai Flairspringben is végzett lakberendezők állnak vásárlóik rendelkezésére, akik nem csupán a megfelelő darabok kiválasztásában segítenek, de komplex szolgáltatásuk részeként, azok leendő helyét is szívesen megtervezik ügyfeleik otthonába(n). Nemsokára induló hűségprogramjuk, termékvisszavásárlási garanciájuk és számos egyéb lakberendezési szolgáltatásuk okán valóban rendhagyó szolgáltatási portfólióval rendelkező bútorpiaci szereplőként lépnek színre.

Amerikai lakberendezés

Amerikai lakberendezés

A Flairspring kizárólagos importőrként két amerikai bútormárka több ezer féle termékét teszi elérhetővé a magyar piacon. A 85 éves múltra visszatekintő, több szögben dönthető komfort foteleiről világhírűvé vált La-Z-Boy, és az idén 36. évébe lépett UTTERMOST, amely családi vállalkozásként vált világmárkává és az Egyesült Államok egyik piacvezető lakáskiegészítőket forgalmazó cégévé. Az előbbi komfort fotelei olyannyira ikonikus darabokká értek, hogy a márkanév összeolvadt a funkcióval, így ma már a dönthető fotelt magát is köznevesítve 'La-Z-Boy'-nak hívják. Az otthoni kényelem magasiskoláját jelentő ülőalkalmatosságok itthon, leginkább a Jóbarátok című sorozatból Joey és Chandler oltáriszentségként tisztelt foteleiként lehetnek ismerősek.

Amerikai lakberendezés

Amerikai lakberendezés kanapé

Amerikai lakberendezés kanapé

Amerikai lakberendezés

Amerikai lakberendezés nappali

Amerikai lakberendezés zöld fal

Az UTTERMOST amellett, hogy az Egyesült Államok legnagyobb választékú, keretezett tükör gyártójaként ismert, a Flairspring-hez hasonlóan kiemelt értéknek tartja a házikedvencekkel együtt kialakított harmonikus élettér képviseletét. A márkatulajdonos Cooper család maga is mintegy 30 megmentett kutyáról gondoskodik, akik gyakran szerepelnek az egyes bútorkollekciók lookbook fotóin számos kutyáknak készült alkalmatosság és lakáskiegészítő megszületésének inspirálói voltak.

Amerikai lakberendezés kutyák a fotelban

Amerikai lakberendezés kutyák a fotelben

Amerikai lakberendezés kutyák a lakásban

Kutya a fotelban

Kutya a lakásban

Elegáns amerikai lakberendezés

Kutyakanapé

Ezek mellett a Flairspring rendszeres programjaival szerepet kíván vállalni a kortárs hazai képző- és iparművészet anyagi- és szellemi támogatásában. Programját az üzlet megnyitóján Nagy Gertrúd Magyar Menyegző fantázianevű, Magyar Kézműves Remek minősítésű ékszerkollekciójának különleges bemutatójával kezdte el.

( A bemutatóterem sajnos már nem működik )