Az amerikai bútorokat és lakberendezési kiegészítőket forgalmazó Flairspring első, pesti üzletének megnyitása után az előzőnél nagyobb területen, 409 nm-en nyitotta meg második boltját, ahol a cég az eddiginél is több terméket mutat be.

Flairspring amerikai lakberendezés

Flairspring Uttermost lakáskiegészítők

Akik ellátogattak november 29-én, csütörtökön este a Krisztina Palace-ba, azok a 409 nm alapterületen berendezett budai Flairspring üzletben, a Szabadság térről már jól ismert otthonos és kellemes hangulatú enteriőrrel találkozhattak. A nem egész fél éven belül második boltját nyitó, kanapékat, foteleket és lakberendezési kiegészítőket forgalmazó hazai cég, nagy kirakatokkal rendelkező, világos, izgalmas enteriőrökkel berendezett szalonja hűen tükrözi a Flairspring ügyfélközpontú hozzáállását, hiszen ebben az üzletben az eddiginél sokkal szélesebb bútor és lakáskiegészítő választékkal áll vásárlói rendelkezésére.

Flairspring Buda Nagyenyed utca 8-14

Flairspring La-Z Boy fotel

Flairspring Uttermost lámpa

„Hatalmas megtiszteltetés számunkra az a pozitív fogadtatás, amivel széles körben találkoztunk Szabadság téri üzletünk megnyitása óta. Sorra érkeznek a megrendelőink, akik rendszerint nem csupán kényelmes és meleg otthonaik legfontosabb kellékeit viszik haza tőlünk, de azt a kedvességet, barátságos fogadtatást is, amiben minden hozzánk betérő érdeklődőnek része van.” - fejtette ki Do Hong Nam, a Flairspring egyik tulajdonosa, aki hozzátette - „Munkatársaink kedvessége és szakértelme a törzsvásárlók egyre gyarapodó táborát vonzza hozzánk. Ez mindenképpen visszajelzés számunkra, hogy jól döntöttünk, amikor a kimagasló minőség, a gondoskodó és szakértő munkatársak keresése, és a minőségi ügyfélszolgálat kialakítása mellett tettük le a voksunkat.”

Flairspring Lakberendezés Budapest

Flairspring lakásdekoráció

A tulajdonosok, a növekvő vásárlói érdeklődést és a kedvező fogadtatást a budai Krisztina Palace-ban nyitott második üzlettel kívánják honorálni, amellyel így még kényelmesebbé válik a Flairspring látogatása. A 85 éves múltra visszatekintő, dönthető komfortfoteleiről ismert Lay-Z-Boy és az egyik legnagyobb amerikai lakáskiegészítőket gyártó cég, az UTTERMOST termékeit forgalmazó üzlet kirakatai immáron egy hete lassítják a Déli Pályaudvar irányába haladó forgalmat. Az erre járók szívesen gyönyörködnek a fotelekben, kanapékban, a számtalan lámpában, tükörben és a kész, berendezett enteriőrökben.

Flairspring festmények, tükrök

Flairspring kanapé és kényelmes amerikai bútorok

Különleges megtiszteltetés, hogy a megnyitó eseményen, több mint 350 vendég mellett az UTTERMOST nemzetközi kereskedelmi képviselője Mark Foster és felesége Lynne is tiszteletüket tették. A családi vállalkozásból világmárkává nőtt márka nagyságát nem csak az mutatja, hogy az ő kiegészítőikkel találkozunk szinte minden amerikai filmes enteriőrben, de az alázat és elhivatottság is, amivel Mark és Lynne Foster a nyitás előtti előkészületekben segédkezett.

Uttermost lámpa

Ahogy az UTTERMOST számára is fontos a család összes tagjáról, így a házikedvencekről való gondoskodás, úgy a Flairspring is hangsúlyt fektet az állatvédelemre. Éppen ezért a megnyitó élvezetes zenei programjai, a Four Fathers hangulatos á capella előadása és a Strings of the Street lenyűgöző minikoncertje mellett ezúttal is adománygyűjtésen vehettek részt a vendégek. A nagylelkű vendégsereg jóvoltából a Noé Állatotthon Alapítvány gondozottjai több, mint 140.000 forintnyi adományt kaptak. Az adományt az Állatotthon szóvivője Schneider Kinga vette át.

Amerikai lakásdekoráció