Az ajtaján már messziről látható volt egy különleges ünnepi koszorú, amit kókuszrostból fontak. Belépve a kicsiny boltba egy új világ tárult elém. Láthatatlan hangszórókból kellemes jazz muzsika szólt, és a temérdek csillogó formatervezett lakberendezési kiegészítő azonnal rabul ejtett.

Molnár Márta tulajdonost arról kérdeztem, hogy kiknek, és milyen enteriőrben javasolja a Natima Design elbűvölő design kiegészítőit. Elmesélte, hogy egy olyan vásárlói réteget céloznak meg ezek a tárgyak és kiegészítők, akiknek már van elképzelésük az anyag és színválasztás terén, kiforrott ízléssel rendelkeznek, de olyan további dekorációs elemeket keresnek amik segítenek a valódi otthonosság érzését kialakítani, szerethető tárgyakat, melyek a maguk mívességükben izgalmas formájukkal plasztikus felületeikkel kiemelkednek a környezetükből.

Mindezt a csillogó és fényes, króm, üveg, vagy fémes felületek adják, melyek finoman vegyülnek a természetes, földszínekkel, illetve a barna, a bézs, a sárga meleg árnyalataival. A lakberendezési kiegészítők, mellett legnagyobb választékban holland, német és francia ajándéktárgyak, asztali és mennyezeti lámpák, kaspók, vázák, elegáns tapéták, szőnyegek, tükrök, gyertyatartók, mécsestartók, díszpárnák közül válogathatunk.

Az üzletbe érkező vásárló a legnagyobb odafigyelésre, barátságos kiszolgálásra, őszinte együttgondolkodásra, tervezésre, jó zenére, szépséges tárgyakra és kategóriájában abszolút megfizethető árakra számíthat.

Natima lakberendezés és dekoráció

Natima Design

 További fotók az üzletből:

Króm design bortartó

Kör alakú tükör Natima Design

Holland elefánt dekoráció króm

Mécsestartó és gyertyatartó

Elegáns lámpa és lakberendezési kiegészítők

Díszpárna gyertytartó és takaró

Natima Design Budapest

Üzletünket a II. és III. kerület határán, a Szépvölgyi út 63. szám alatt találja. Az üzlet előtt kényelmesen, és ingyenesen parkolhat. Telefon: 06 70 778 09 88

Hétfő: zárva

Kedd - Péntek: 11:00 - 19:00

Szombat: 10:00 - 14:00

Vasárnap: zárva

www.natima.hu