E rendhagyó és a maga nemében páratlan rendezvény ötvözi a különböző lakberendezési és egyéb hasonló tematikájú rendezvények, expók elemeit, és ezeken túlmutatva újat, mást ad a közönségnek, valami pluszt: Magyarország első 30.000 m2 alapterületen kialakított design kiállítását.

Design + kiállítás és Vásár 2014 MaxCity Törökbálint

Bármely kiállítást, vásárt választjuk, minden esetben ugyanaz történik: néhány tucat kiállító bemutatja kínálatának néhány általa preferált termékét, katalógusokat, szórólapokat osztogatnak, de valójában a látogató szakmai segítséget nem kap. A kiállítások valódi lényege a trendmutatás évek óta várat magára, és okoz csalódást azoknak, akik újra, másra, vagy csak évről-évre jobbra vágynak. A Design+ kiállításon több mint 100 hazai és külföldi gyártó és forgalmazó mutatja be több száz kialakított enteriőr segítségével kollekcióját. Szakképzett eladók és lakberendezők könnyítik meg a választást, hogy megtaláljuk otthonunk hiányzó darabjait.

2014. május 16-18. között sokszínű programokkal várjuk látogatóinkat; más kiállításokon eddig be nem mutatott innovációkkal, művészekkel és kollekciókkal ismerkedhet meg a nagyközönség. Az érdeklődők bővíthetik lakberendezési ismereteiket, kérhetnek tanácsot lakberendezőktől és kertrendezőktől.

Belépés: ingyenes a MAXCity Lakberendezési Áruház jóvoltából! Belépéskor a regisztrációnál valamennyi látogatót megajándékozza a MAXCity Lakberendezési Áruház egy 1.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal, melyet bármely kiállítónál levásárolhat, illetve egy nyereményszelvénnyel, mellyel részt vehet a vasárnap délutáni sorsoláson és megnyerheti a kiállítók által felajánlott értékes nyereményeket.

Néhány program amit ajánlunk:

illy & Möbelkunst pop up store:

Az illy és a Möbelkunst közösen hozzák el a legjobb időtálló skandináv és olasz design-t. A Möbelkunst különleges gonddal válogatott, gyűjtők által vadászott bútoraiból és dísztárgyaiból, ötletes kiegészítőiből varázsolt PopUp kávézóban kóstolhatja meg a magyar Illy Ferenc által alapított világhírű illy kávéját kapszulás formában.
(I. emelet 125., 126.)

Kreatív Kirakatverseny: „Eredet”:

Az elmúlt három kiállításon megvalósított enteriőrök témájának (Vissza a jövőbe, Az ötödik elem, Blöff) kapcsán, a Design+ szervezői idén is felcsapták a filmtörténet lexikonját. A határtalan képzelet és fantázia együttesei olyan nézőpontokat nyitnak egy-egy témával, mely a közönség számára is elgondolkodtatóvá válik!

Május 16-tól lehet megtekinteni a kész kirakatokat, amelyeket szakmai zsűri is értékel, de mi a látogatóink véleményére is kíváncsiak vagyunk, szavazzon és nyerjen értékes ajándékokat. Négy különböző stílus, négy különböző látásmód csap össze: Stílusház, Junior Art Center, Makkai Stúdió, Óbudai Egyetem.
(I. emelet 103., 108., 109., 119.)

3D nyomtatás - A képzelt valóság

Kellene egy lámpa? Nyomtass egyet! A Design+ ideje alatt a II. emeleti 222. számú üzletben Pozsonyi József belsőépítész segítségével ismerkedhetnek meg az érdeklődők a 3D nyomtatás világával. Bevezetést ad a gyártási technológiába, bevetés közben mutatja meg a 3D nyomtatót, kézbe adja az azzal készült tárgyakat. A kiállítás mind három napján 14:00-tól várjuk szeretettel a képzelet és határtalan fantázia megalkotására.
(II. emelet 222.)

1975 Design Pop Up Store with Diesel Living

Designer ruhadarabok design enteriőrben! Az 1975 Design Group a 2014 Tavasz/Nyár kollekció darabjait mutatja be az I. emeleten található Diesel Living üzlet enteriőrjeiben. Maguk a tervezők, Győre Nikoletta és Kupi Szimonetta, várja a kedves látogatókat stílustanácsadásra, amelyre előzetes időpont egyeztetéssel lehet jelentkezni (www.design-plus.hu).
(I. emelet 127.) 

Tipp meeting! Kérjen tanácsot lakberendezőinktől!

Május 18-án 14.00-17.00 között a Design+ látogatóinak lehetőségük van tanácsot kérni lakberendezőinktől, hogy kreativitásukkal és hozzáértő megállapításaikkal segítsék Önöket az otthonaik berendezésében, kialakításában. Kérjük, hogy méretarányos alaprajzot mindenki hozzon magával!
(II. emelet, A lépcsőtér)

Möbelkunst pop-up mozi

A Möbelkunst pop-up mozijában különleges animációk és kisfilmek válogatásával várjuk a kedves látogatókat.
(II. emelet 226.)

Kültéri program

Mind beltéren, úgy kültéren is kedveskedünk a design és gasztronómia kedvelőinek. Grillezés, kézműves sör, fröccsbusz és a Divino fantasztikus boraival várjuk a kedves látogatókat.
(MAXCity parkoló)

Limitált Ferrari Vespa

A Design+kiállításon május 16-18-ig a MAXCity-ben megtekinthető az országban egyetlen gyári Ferrari Vespa Et - amit a Formula 1 hétszeres bajnoka Michael Schumacher is használt! A Ferraris Vespa megtekinthető a Baltex bemutatótermében! Készíts egy fotót magadról és a Vesparól oszd meg a képet a #maxcityvespa hashtaggel! (Földszint, 016-os üzlet)

Design+ Kiállítás és Vásár

2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a

Nyitva tartás: Péntek 10.00-20.00
Szombat: 10.00-20.00 - Vasárnap: 10.00-19.00