Megesett, hogy bosszankodott, mert nem tudta hol szerezze be a terméket, melybe egyszerűen beleszeretett?  A  kaland talán épp most indul! Ugyanis a Stílus&Otthon izgalmas inspirációtárában barangolva Önnek lehetősége nyílik megtekinteni a berendezések pontos termékkiírását!

Style and Home lakberendezés és otthon

Style and Home lakberendezés és otthon Erzsébet királyné útja

A képeken a Stílus&Otthon összefogás 2016 Construma standja látható. Komplett otthon 100m2- ­en! S ez még nem minden a kaland folytatódik ígérem! A  Stílus&Otthon együttműködés  Magyarország  piacvezető  márkáinak  összefogása. A kooperáció célja az építkezők/felújítók segítése komplex megoldásokkal,  előremutató minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal.

Style and Home partnerek

A kooperáció oldalán mintegy 35 márkából összeállított partnerajánlót talál ­ egy komplett otthont tervezhet meg a márkák kínálatából!

A Stílus&Otthon összefogást egy cél vezérli: Önnek gyönyörű – hosszútávon élhető
és élvezhető otthona legyen!

Ennek köszönhetően az izgalmas inspirációtár, és a partnerajánló mellett egy teljes ötlettár várja a látogatókat, melynek köszönhetően hosszas keresgélés nélkül gyűjthetnek komplett, könnyen megvalósítható ötleteket! Látogasson el a Stílus&Otthon weboldalra és teremtse meg álmai otthonát!

Style&Home Kft.

1142 Budapest Erzsébet Királyné útja 125.
+3630 465 7023

www.stilusesotthon.hu

Style and Home logo