Bretz kanapé Indagroup

A kápráztató színesség, a vibráló kontrasztok a lágy ívek játéka egészen új élményt nyújtanak, és a bútorok láttán szinte bármire asszociálhatunk. Némelyik darab ​​XIV. Lajos Franciaországát idézi, míg mások egy öreg, elegáns Cadillac terebélyes hátsó ülését egy lüktető pszichedelikus utazással. Ezek a kárpitozott BRETZ bútorok 2017-es iránymutatásai.

A Mainz közelében található családi vállalkozás idén ünnepli 122 éves fennállását. 1895 óta a Bretz név a hitelt érdemlő, eredeti, német gyártású kárpitosmunka szinonímája. Minden általuk készített kanapé, szék, ágy és kiegészítő egyedülálló a maga nemében. Norbert és Hartmut Bretz irányítása alatt igazi karakterdarabokat készítenek, melyek divatos színeik és fiatalos formaviláguk segítségével életörömmel töltik meg a teret. Bútoraik felveszik a harcot a „vizuális unalom” ellen.

Bretz Bútorok Magyarország / Hungary

Carolin Kutzera vezető tervezővel mára a Bretz kiforrott design hoz létre megmutatva a bútorok valódi természetét. Az új irányvonalat a bátorság, a pimaszság, a színesség jellemzi, ami ösztönösen alakítják a tér atmoszféráját és válnak eggyé a használójukkal.

Norbert Bretz szerint: "Fontos az a képesség, hogy egy tervező és egy bútorgyár időről-időre újra definiálja magát és keresse a saját útját. 1995 volt az az év, amikor a kölni bútorkiállításon nemzetközi mainstreamben fellelhető letisztult, már-már unalmas középszerűségtől akartunk eltérni. Ezt váltotta fel egy simogatóan gyengéd, de eközben féktelenül izgalmas vonal, amit a mai napig "True characters" elnevezés fémjelez. A ragyogó színekhez organikus designt és hatalmas ülésmélységet rendeltünk."

A Bretz Bemutatóteremben Pozsonyi József belsőépítész - tulajdonos mutatta be az aktuális ülőbútorok, kanapék, fotelek, ággyá alakítható kanapék és étkezőszékek pompás formáit. Az alapformákhoz változatos és kiváló minőségű bútorszöveteket és bársonyokat társíthatunk. Néhány népszerű forma közelebbről:

MYAMI

"Hang loose, laid back" – vagyis lazíts! Így szól minden idők szörföseinek mottója, és persze azoké, akik az életet élvezettel igyekeznek megtölteni. A BRETZ MYAMI kanapék tökéletes hullámát az óceán ereje inspirálta, mely évszázadok óta tartja bűvöletben az emberiséget. A látvány a 70-es évek Miamijába repít. Mindez most egy moduláris kanapé rendszerben ölt formát, amely a testet – az Önét – ebben a vízszinteshez közelítő optimális hullám-pozícióban, és elragadó fantáziákban elmerülve hagyja pihenni.

Bretz Myami kanapé

Bretz Myami kanapé lilásbordó

Megoldás bármilyen térbe: kétféle ülésmélység, háromféle modul szélesség és sarokelemek variálhatók szabadon. Kanapé, sarokkanapé összeállításban vagy akár önálló elemek fotelként. A 45°-os modulok különleges elrendezésekre kínálnak lehetőséget. A SUNDOWNER/SUNRISE szőnyegek „Space Dyed Velvets“ technológiája új evolúciós lépést jelent a szőnyegkészítésben. Életteli, térbeli világot nyitnak a szem számára. Tervezők: Carolin Kutzera, Dagmar Marsetz

NOFRETETE & MAUNA LOA

Új étkezőasztalok a BRETZ-től: NOFRETETE & MAUNA LOA. Kísérletezz a színekkel és formákkal. Ezek a másvilági asztalkreációk bármely étkezőt felrázzák poros álmatagságukból, megteremtve saját, lenyűgöző hatású légkörüket. A szoborszerű teremtményeket valóban egy világ választja el a hagyományos színektől és kontúroktól. A szabad formákat a polimer beton technológiája teszi lehetővé (magas minőségű műgyanta és kvarcliszt keveréke), ezeket szakszerűen, kézzel felhordott fémfüsttel borítják, helyenként művészi patinával látják el.

Bretz Nofertete étkező

Az OHLINDA karosszék sajátossága a kúpos acélláb, melyhez aszimmetrikusan beágyazott kereszttartók csatlakoznak. A galvanizált fémszerkezet titokzatos, irizáló szivárványszínekben játszik. Az ülés és támla kárpitjainak mesés kombinációiról már nem is merünk szólni. Tervezők: Jan Grad, Dagmar Marsetz, Meera Rathal, Carolin Kutzera

Bretz Ohlina kanapé és fotel

PLIEÉ

Tagadhatatlan, hogy az új modellek is a BRETZ DNS-t hordozzák. Ezzel együtt a lehetőséget, hogy a kihívó, szinte provokatív designt mérhető sikerre váltsák. Megbízhatóan közvetítik a Bretz testvérek 122 évet átívelő, mégis futurista hajlammal bíró kulturális örökségét, mely új életstílusok, lenyűgöző belső terek felé nyit utat. Új ikonunk a PLIÉE kanapé, Pauline Junglas tervező vizuálisan lebegő finomsága.

Bretz plieé kanapé

Bretz plieé kanapé moduláris

Karcsú, mértani test művészien – gondos kezek(!) által – tűzött szövettel egyesítve, amely elegánsan borul az ideálisan döntött támlákra. Az eredmény: a japán origami formálhatóságát és szerkezetét idéző titokzatos, bársonyos gazdagság. A BRETZ-től megszokott, okosan szabott elemek szabad felhasználásával végtelen számú kanapét, sarokgarnitúrát alkothatunk 88 cm-es szélességtől akár a végtelenségig bővítve.

Bretz Cloud 7 kanapé

Bretz plieé kanapé  Cocoa Island kanapé

Bretz Eckbank kanapé

Bretz Gaudi piros kanapé

Bretz Mammut kanapé

Bretz Marilyn ágy

Bretz türkiz Cloud 7 ágy

Bretz ágyak

Bretz Matilda kanapé

Bretz Napali kanapé

Bretz kanapéágy

A bútorokról érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken!

 Indabroup Pozsonyi József belsőépítész

BRETZ Bemutatóterem - Indagroup Kft.

Bretz Logo

2045 Törökbálint, Tópark utca 1./A - MAXCity Lakberendezési Központ

II. emelet 222.

www.indagroup.hu

Telefon: +36-20/ 967 62 65