Strohm Teka bemutatóterem

A fürdőszobai színek, anyagok és formatervezési minták trendjei sokat változtak az elmúlt években, úgy egy modern városi lakásban, akár egy szállodában, mint egy vidéki családi házban. A harmónia, a praktikum és a személyre szabhatóság szinte mindenhol alapelvárás lett. Különösen a pandémia idején, melynek következtében jelentősen átalakult, az otthonunk belső tereiről való gondolkodás. A nappalinkból dolgozószoba, a konyhánkból tanterem, a fürdőszobánkból pedig wellness-oázis lett, ahová visszahúzódhatunk a világ zaja elől és feltöltődhetünk. 

Teka Budapest Váci út

„A változó igényekre válaszul cégünk a design és a technológia segítségével olyan kortárs, stílusos, innovatív és fenntartható fürdőszobai megoldások kifejlesztésén dolgozik, mint például a PVD technológiával készült színes csaptelepek, vagy az antibakteriális zuhanyrendszerek, amelyek most személyesen is megtekinthetők budapesti bemutatótermünkben" - mondja Deli Viktória a Strohm Teka Magyarország marketing igazgatója. 

A Váci úton található üzletben hét hangulatos, különböző stílusokat idéző fürdőszobai környezetben mutatja be kollekcióit a márka. A díjmentesen látogatható, egyedülálló bemutatóteremben a szakemberek, kiskereskedők, építészek, belsőépítészek, lakberendezők, és végfelhasználók is megismerhetik a fürdőszobai lehetőségeket. A Strohm Teka a fürdőszobai megoldások széles választékát kínálja, beleértve a csaptelepeket és zuhanyrendszereket, bútorszetteket, mosdókagylókat és a hozzájuk tartozó tükröket, zuhanytálcákat, zuhanykabinokat, fürdőkádakat, kiegészítőket, WC-ket és bidéket.

Fürdőszoba bemutatóterem
Az egyéni igényeket figyelembe véve a fürdőszobai koncepcióik célja, hogy mindenki megtalálja az egyéniségéhez illő fürdőszobát, amely alkalmazkodik élethelyzetéhez és változó igényeihez. A Strohm Teka fürdőszobai megoldásai a mediterrán ihletésű design-t ötvözik a legmodernebb technológiákkal. Emellett a márka elhivatott a környezetvédelem iránt, így a zuhanyzók és csaptelepek megtervezése során kiemelt figyelmet fordítanak a víztakarékos megoldásokra. 

Fürdőszobai bútor bemutatóterem

"A bemutatóterem megnyitása kétségtelenül újabb jele a márka növekedésének világszerte és különösen Európában, Magyarországon. Meggyőződésem, hogy a Strohm Teka, a 120 éves tapasztalat és a velünk dolgozó csapat tehetsége, a spanyolországi központ, a helyi irodák és a saját gyárak segítségével hamarosan a fürdőszoba-ágazat egyik meghatározó márkájává válik". - nyilatkozta Andrés Castejón, a Strohm Teka központ vezérigazgatója. „Az emberi tehetség és a márka értékeink, azaz a gondoskodás, támogatás és inspirálás olyan mozgatórugók, aminek köszönhetően másképp éljük meg a fürdőszobát a Strohm Tekánál: nemcsak az egész család higiéniáját szolgáló helyként értelmezzük, hanem a gondoskodás és feltöltődés, valamint az önmegvalósítás tereként is, így a márkánk olyan megoldásokat kínál, amelyek az embereket életük különböző szakaszaiban elkísérik. 

 Strohm Teka showroom címe: 1138 Budapest, Váci út 140.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00-18:00

Strohm Teka Budapest


A Strohm Tekáról: 

A Strohm Teka a svájci Heritage B Holding három üzletágának egyike, amely világszerte több, mint 500 embert foglalkoztat. A madridi székhelyű, mallorcai irodákkal rendelkező vállalat több, mint 50 országban szolgálja ki ügyfeleit és partnereit. A Strohm Teka két saját gyárral rendelkezik, egy magyarországi és egy kínai gyárral, amelyek csaptelepek és zuhanyrendszerek gyártására szakosodtak. Gyökereikhez hűen, zuhanytálcáikat, bútoraikat és zuhanykabinjaikat Spanyolországban gyártják. Magyarországi gyártóegysége a több, mint 120 éves múltra visszatekintő STROHM MOFÉM Zrt. A vállalat Magyarország piacvezető fényes szerelvény gyártója, a víz és gázfelhasználású golyóscsapok egyik legnagyobb európai előállítója, Strohm Teka és Mofém márkák mellett a Teka konyhatechnikai termékek hazai forgalmazója.