A hónap utolsó hétvégéje ismét a lakásfelújításról, lakberendezésről, az otthon felfrissítéséről szól. A február 24-26. között látogatható Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás jó alkalom az ötletek, inspirációk összegyűjtéséhez, a bútor újdonságok, lakberendezési trendek és a legmodernebb világítástechnika felfedezéséhez. Ízelítő a kínálatból, 10+1 termékkel.

10+1 termék, amiért megéri kilátogatni a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításra

1. Régi új trend
Újra népszerű a makramé! Egyedi megjelenésű függődíszek, térelválasztók, függönyök, lámpák és olyan kiegészítők is készülnek ezzel a tradicionális kézművestechnikával, melyekről nem is gondolnánk, hogy ily módon kivitelezhetők.

Lakberendezési kiegészítők

2. Keleti kényelemben otthon
Egyenesen az isztambuli Nagy Bazárból érkeznek azok az ágytakarók, melyek öt generáció óta ugyanazzal a technikával készülnek, így 157 éves múltra tekintenek vissza. A 100% pamut anyagú textíliák időtállók, kényelmesek és meghatározó kiegészítői lesznek hálószobánknak.

3. Modern és örökzöld
A tapasztalat azt mutatja, hogy a leginkább időtálló bútorok természetes anyagokból, lehetőleg tömör fából, gondos megmunkálással készülnek. A tölgy-, illetve diófa bútorok modern dizánját tökéletesen kiegészítik az extravagáns, szürke üveg részletek.

Modern nappali szett

4. Stílusos talp alá valók
Egyedi kiegészítőkkel, textíliákkal különleges látványt csempészhetünk otthonunkba – ehhez jó választás egy feltűnő szőnyeg. A hagyományos kézi technikával szövött, kisszériás szőnyegek természetes anyagokból, tetszés szerinti színekben és méretekben elérhetők.

5. Kicsi, de nélkülözhetetlen
Az, hogy egy villanykapcsoló vagy egy konnektor külalakja megfelelő-e csak akkor tűnik fel, amikor azt látjuk, hogy nem illik az enteriőrbe. Szerencsére találunk már olyan kapcsolót, mely visszafogott, ugyanakkor elegáns megjelenésével a modern lakásbelsők tökéletes tartozéka lehet.

6. Ha padló, akkor fa burkolat
Mindegy, hogy egy lakás modern vagy klasszikus, esetleg eklektikus, a padló burkolata kulcsszerepet játszik a látványban. A tartós, szinte minden stílushoz jól illő tölgy-, szil- és egzotikus fa padlók soha nem mennek ki a divatból, igényes, elegáns megjelenést kölcsönöznek a helyiségeknek.

7. Régi bútorok új ruhában
Úgy tűnik, a vintage nem csupán múló divat: azt mutatja, hogy ragaszkodunk régi, jól bevált tárgyainkhoz. Az antik bútorok egy felújítás után, akár egy-egy új kiegészítővel vagy újra festéssel nem csupán tovább használhatók, hanem látványos darabjai is lehetnek otthonunknak.

Festett képkeret

8. Használd újra!
A loft stílus évek óta népszerű, még akkor is, ha otthonunk nem egy átalakított üzem helyén található. Ebbe a környezetbe tökéletesen illenek a régi használati tárgyakból átalakított, patinás bútorok. Garantáltan nincs két egyforma darab, a dizájn egyedi, a kivitelezés hibátlan.

Tömörfa lakásdekoráció

9. Csak fa és más semmi
A natúr fa látványa, a felület szépsége – stílustól függetlenül – már önmagában is dísze lehet bármelyik otthonnak. A gondos tervezésnek, az igényes kivitelezésnek és a magas színvonalú fa megmunkálásnak köszönhetően különleges és elegáns bútorok kerülhetnek otthonunkba.

Nappali bútorok

10. Az otthon színei
A színes apróságok, kiegészítők adják meg otthonunk egyedi hangulatát, különleges látványát. A díszpárnák kényelmünket is szolgálják, ám a huzatokkal csodát tehetünk: az ikat és kilim párnahuzatok kézi festéssel és szövéssel készülnek és üde színfoltjai lesznek az enteriőrnek.

10+1. Egészség és dizájn
Gondoltunk arra, hogy bútoraink egészségre káros anyagokat tartalmazhatnak? A választás során érdemes erre is figyelni, hiszen már elérhetők méreganyagmentes, sőt, személyre szabható kis- és nagybútorok, melyeknél a szövetválaszték is kiemelkedően gazdag.

Lakberendezési tanácsadás a Homeinfo és a LOSZ közös standján
A Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ) lakberendezői minden felújítással, tervezéssel kapcsolatos kérdésedre választ adnak.

További információk és jegy rendelés ide kattintva ⇒