A nyaraló a két legjobb Francia síparadicsom közt helyezkedik el - Megéve és Courchevel 1850- és pompájához méltóan, minden szolgáltatással rendelkezik, amit el lehet képzelni: saját séffel, portással, masszőrrel, még helikopterrel is lehet érkezni. Minden személyre szabott, akárcsak egy igazi luxus hotelben. Az 1200 m²-es luxus üdülő Megéve városka szívében, a dél-kelet Francia-Alpokban található. A téli szállás és a hozzá tartozó vendégház egyszerre 18 vendég fogadására alkalmas egész évben. A foglalás ára az évszaktól függően 25000 és 135000€ között mozog.

Chalet Brickell: téli nyaralás luxus körülmények között

Luxus garázs sportautóval

Szállodai bejárat acél és üveg lépcső

Luxus nappali tópszín kanapékkal

Luxus nappali design lámpákkal

Design mennyezeti lámpa hallban

Pezsgőszínű minimál konyhabútor

Hűtött pezsgő az étkezőben

Borhűtők a luxus faházban

Tolóajtón hálószoba

Luxus hálószoba szőrmékkel


Fehér hálószoba és játék jegesmedvék

Gránit burkolatos barna fürdőszoba

Fésülködőasztal luxus szállodában

Lounge moziterem

Uszoda részleg a szállodában

Uszoda a szállodában

Chalet Brickell: téli nyaraló külső világítás

Chalet Brickell: téli nyaraló külső világítás

A Chalet Brickell a lenyűgöző környezet luxusát élvezi Megéve szívében. A kivételes berendezésű faház és a vendégház tökéletesen beleolvad a kisváros közeli idillbe. A hegy lábánál, a természet lágy ölén álmodták meg a végleges helyét. A precíz, igényes tervezés a legapróbb részletekig nyomon követhető. Semmit sem bíztak a véletlenre. A nemes anyagok józanságot, az elegáns kombinációk finomságot sugároznak és a berendezés minden tartozékának megvan a maga szerepe, funkciója: a színek, a fények, különleges motívumok, az egyedi szőnyegek, a sikkes modernitás, valódi egységet takar.

A főbejárattól egy modern lépcső vezet fel a tágas közös nappaliba. Az acél, üveg, és a fémes felületek keveredése elegánsan egészíti ki az antik fa meleg harmóniáját. A tiszta vonalak kényelmes, egyszerű hangulatot teremtenek. Az egész teret áthatja egy semleges tónusokat hordozó finomság, tökéletes körülményeket teremtve a pihenéshez vagy inspirációt az alkotáshoz, egy művésznek, vagy akár egy természetfotósnak.

Az épület déli fekvésű, így akár egész nap élvezhetjük a nap melegét, vagy gyönyörködhetünk a hegy, a táj nyújtotta csodás látképben. A teakfa bútorokkal berendezett terasz tökéletes hely egy kis napozásra az egyedi  napozóágyakban.

A hálószobákban járva a tökéletesen kivitelezett részletek és az akkurátusan kiválasztott lakberendezési kiegészítők teszik ezt a szobát a jólét igazi mennyországává. Szépségét olasz kézművesek tudásának köszönheti. Fából készültek a falak, tölgyfapadlót takar a vastag szőnyeg is, az ajtót pedig szamárbőr borítja. Bársony burkolat szegélyezi a falakat és a plafont, mint egy szőrme takaróval borított baldachin. Nehéz elegáns függönyök és egy karosszék alkotják a kényelmes olvasó sarkot. Tópszín bőr csinosítja a karosszéket és bőrborítású tolóajtók nyílnak a márvány fürdőszobába, ahol két egyforma japán stílusú zuhanyfülke áll egymással szemben.

Arany hálószoba. Antik fa Fortuny stílusú rakott ágytámla, aranyszín függönyök, szőrme ágytakaró és arany borítású ágynemű. Fehér hálószoba. A fal bőr borítása remekül illik az ágytámlához. A tóp árnyalatai kihangsúlyozzák az ágynemű és a kiegészítők fehér színét, a szőrme pedig még egy csipetnyi melegséggel is hozzájárul a hangulathoz.

Hatalmas garázs csatlakozik a főépülethez és a vendégházhoz is, közvetlenül elérhetővé téve a pihenőszobákat. Parkoltathatunk benne terepjárót, sportautót, de még egy limuzinnak is van benne hely. A tervezés fő szempontjai az esztétika, és a gazdaságos térkihasználás voltak. A belső uszoda a kertre néz, és természetes fény világítja meg. Az intim szféra védelméről, a hatalmas ablakokat eltakaró, egyedileg tervezett árnyékolók gondoskodnak, egy kicsit úgy, mint az 50-es évek Hollywoodjában. Ahogy a nyugágyak sorakoznak a teakfa hajópadlón, olyan benyomást keltenek, mintha csak egy pihentető hajóúton volnánk.

A „night club” csak úgy, mint a házimozi a hatalmas képernyővel, mind magas színvonalú és a legújabb technikák felhasználásával kerültek beépítésre. Aki szeret táncolni, az élvezheti a LED világítást egy az egész világon elismert DJ-j jóvoltából. A hangulatos sötétített lounge szoba, a hatalmas heverőkkel, a luxus kiszolgálással, a hangsúlyt csakis a kényelemre helyezi. Fényterápia és Andy Warhol színei járulnak hozzá a masszázsszoba meghittségéhez. Tökéletes hely hogy egy kis időt fordítsunk saját magunk kényeztetésére is.

*Brickell: Miami külterülete, az ún.: „pénzügyi negyed” elnevezése. Ez a terület a leggazdagabb, szállodákkal, bankokkal, szinte kizárólag luxus épületekkel övezett része a városnak.