Az olasz fürdőszobai termékekkel ugyanez a helyzet. De hogyan lehet egy radiátor igazán különleges? A Caleido radiátor gyártó számára a legfontosabb szempont, hogy a legmodernebb technológiájú gépekkel, magas minőségben mindig újat mutasson igényes vevői számára. A Caleido radiátor gyártó számára a legfontosabb szempont, hogy a legmodernebb technológiájú gépekkel, magas minőségben mindig újat mutasson igényes vevői számára. A Caleido termékpalettáján megtalálható a hagyományos formavilágú, törölközőszárító radiátor mellett a legújabb designnal rendelkező, lakberendezési tárgyként funkcionáló fűtőtest is. A gyártó számos kollekciója újdonságnak számít a magyar piacon. Széles termékválasztékból adódóan a lakás összes helyiségét rendezzük be Caleido radiátorokkal, és élvezzük, hogy egy fűtőtest mennyi színt hozhat otthonunkba!

Nagy sikerrel mutattuk be a Caleido radiátorait az áprilisban megrendezett Hungarotherm kiállításon. Sokan nem is gondolák, hogy egy fűtőtest a lakás éke is lehet. A Cut kollekcióhoz hasonlót még sehol sem láttam. Vízszintes verziója olyan, mint egy absztrakt festmény. Bordó színű változata, akár egy piros csókra nyíló száj. Függőleges verziójának vágott nyílásaiba akár több törülköző is elhelyezhető. A Metacrilati széria fűtőtesteit az egyedülálló dekorációs borító teszi különlegessé. 2009-ben a Caleido egy új, „Digit" névre keresztelt, számjegyekből álló fenomenális burkolattal jelentkezett. A radiátor ideális helye lehet a gyerekszoba; gyermekeink így akár számolni is könnyebben megtanulhatnak.

Az Ice radiátor kollekciót idén új elemekkel egészítették ki. Sokak kedvence volt a tükör felülettel is rendelhető Ice Inox Reflex radiátor. A tükör felület mellett az Ice radiátorok - mint minden Caleido radiátor - számos Ral és szaniter színben, valamint egész- és fél hosszú törülköző tartóval is rendelhetők. A Picchio Specchio a Picchio kollekció tükörrel kiegészített változata. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az ötletes megoldásokat. A Picchio Speccio hármas funkciója valódi megoldás lehet egy kisebb előszobában is: melegít, a közepe valódi tükör, és egyben lakberendezési tárgy - nem is kell más, csak egy cipős szekrény, és fogas a kabátoknak!

 

VivaBagno Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
1172 Budapest, Lokátor u. 17.
Tel: +36 1 254 0169; Fax: +36 1 254 0166

Web: www.vivaco.hu