Ez a szakkiállítás segíthet bővíteni az elképzeléseket és inspirációt adhat az otthonunk kialakításához.

Kiállítás lakásfelújítás előtt állóknak

Jegyvásárlás gyors döntéshozóknak kedvezménnyel!

Termékek és szolgáltatások bemutatása: a kiállításon lehetőség nyílik személyesen találkozni különböző építőanyagok, berendezések, szerszámok és egyéb lakásfelújítással kapcsolatos termékek képviselőivel. Ez lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül információkat szerezzünk a különböző lehetőségekről és megtudjuk, milyen újdonságok érhetők el a piacon.

Kiállítás a Vasúttörténeti Parkban

Szakértői tanácsadás: a Bau Budapest Expón jelen vannak szakértők, akik segíthetnek megválaszolni a felmerülő kérdéseket, vagy tanácsokat adhatnak az építkezéssel és lakásfelújítással kapcsolatban. Ez értékes lehet, különösen akkor, ha valaki még csak most ismerkedik az építési, felújítási folyamatokkal.
                 
Kipróbálás és tapasztalás: sok kiállító lehetőséget nyújt a termékek és eszközök kipróbálására, hogy jobban megértsük, melyek felelnek meg leginkább az igényeinknek és elvárásainknak.

Kiállítási stand Bau Budapest

Kapcsolatépítés: a Bau Budapest Expo kiváló fórum az építőipar és a lakásfelújítással foglalkozó szakemberekkel való találkozásra. Ezek az új kapcsolatok és kapcsolatépítési lehetőségek hosszú távú hasznot hozhatnak, ha később szakértők segítségét keresnénk egy projekthez.

Soudal stand kiállításon

Akciók és kedvezmények: a kiállítók különleges akciókkal és kedvezményekkel várják a látogatókat. Ezen ajánlatok kihasználása jelentős megtakarítást eredményezhet az építkezés vagy felújítás során.

Burkolatok és fürdőkádak
              
Tudásbővítés: bővíthetjük tudásunkat a Bau Budapest Expo kiállítóinak szakemberei által, akik beszélnek az aktuális építőipari trendekről, környezetbarát megoldásokról, energiahatékonyságról és egyéb releváns témákról.

Bau Budapest Expo kiállítás szeptember

Összehasonlítás és döntéshozatal: a Bau Budapest Expo lakásfelújítási és építési szakvásáron való részvétel lehetővé teszi a különböző termékek és szolgáltatások összehasonlítását, ami segíthet abban, hogy jobban átlássuk az elérhető lehetőségeket, és informáltabb döntéseket hozzunk az építkezésünkkel, felújításunkkal kapcsolatban.

Egy helyen megtalálható információk: gyakran nehéz és időigényes feladat lehet az interneten vagy szaküzletekben kutakodni az építéshez és lakásfelújításhoz kapcsolódó információk után. A Bau Budapest Expón viszont egy helyen megtalálhatjuk a legfontosabb információkat és kapcsolatokat.

Mesterek napja 2023

Gyere el! Kedvezményes jegyvásárlás itt: jegyek.