A Kaldewei mintegy 200 modellből álló termékskálával rendelkezik, amelyet verhetetlen formai változatosság és formatervezési szakértelem jellemez. Újonnan megnyílt Márkaboltunkban 15 modellt mutatunk be, ahol szakképzett eladónk segítségével kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő Kaldewei terméket,a bemutatott darabokat pedig kipróbálhatja! Ám a legjobb ajánlat, legszebb forma is keveset ér minőség nélkül. A Kaldewei a formatervezésben, az anyagokban és a gyártásban egyaránt ragaszkodik a minőséghez. Egy új termék piacra dobása több hónapos előkészítő munkát igényelhet. Mindennek rendben kell lennie.

Egy otthonban a fürdőkád az a tárgy, aminek a legtovább kell tartania. Az emberek olykor felfrissítik a fürdőszobai szerelvényeket, vagy betesznek egy új szekrényt, de a szó szoros értelmében évekig tarthat, míg rászánják magukat a fürdőkád cseréjére. A Kaldewei tudatában van ennek a felelősségnek, és ezt 30 év garanciával támasztja alá.

Mert a Kaldewei zománcozott acél termékeinek egyik legkiválóbb tulajdonsága a tartósság. A zománc az akrillal ellentétben ellenáll a savaknak, az acetonnak (körömlakk-lemosó), és a súrolószereknek. Még a makacs szennyeződések is könnyen eltávolíthatók róla, és a hosszú évekig tartó gyakori használat sem hagy nyomokat a felületen.

Forgalmazás és információk:

Caracalla Kaldewei Kádbolt

www.caracalla.hu