ACO újdonságok

Egyedi fejlesztés - Az első világító Zuhanyfolyóka: Az ACO kifejlesztette a Zuhanyfolyóka termékcsaládhoz az egyedi design világítást, amellyel még teljesebbé válik a zuhanyozás élménye. Nagyobb tér, ötletesség, eredeti design és komfort. Mindez a mindennapi, kényelmes és biztonságos zuhanyozás érdekében. A folyókarendszernek köszönhetően akadálymentes átjárás biztosítható a zuhanyozó területére. A zuhanyfolyóka az új, illetve felújított fürdőszobákban is könnyedén beépíthető, alkalmazkodva a műszaki adottságokhoz.A design elem 3 féle színben kapható (piros, zöld és kék).

Íves zuhanyfolyóka az íves kabinokhoz: Az íves folyókát tetszőleges egyenes szárhosszúságokkal és egyedi ívsugarakkal, egyedi megrendelés alapján gyártják, a megrendelő igényeihez való tökéletes alkalmazkodás érdekében. Fa zuhanyrács: Elhelyezhető fa rács is a zuhanyozó aljába Eucalyptus fából készül, és többféle méretben rendelhető.

Kaldewei zuhanytálca újdonságok

Piatto: Nagy hatású, extravagáns, avantgárd. A legmagasabb formai igények összekapcsolódnak a legkényelmesebb zuhanyozással. A kifinomult peremkialakításnak köszönhetően a zuhanytálca könnyed, szinte lebegő jelleget kap. Mindezek összhatásaként exkluzív zuhanyfüggönnyel a Piatto zuhany extravagáns jelenséggé válik a tér közepén.

Gold: A 24 karát 99,9% aranytartalmú, rendkívül tiszta színaranyat jelöl - "999-es arany"-ról is beszélünk. Ezekkel a fényűző arany ornamentumokkal a fürdőkádak és zuhanytálcák teljességgel egyedi berendezési tárgyakká válnak.

Conoflat: Extrém lapos, letisztult design jellemzi a Kaldewei legújabb zuhanytálcáját. A lefolyófedél is acélból készül a káddal megegyező színben, így biztosítva a tökéletes összhangot. Tökéletesen illeszkedik napjaink fürdőszoba kultúrájához. Nem létezik ennél laposabb zuhanytálca. 17 méret közül mindenki megtalálja a számára tökéleteset álmai fürdőszobájához.

Ladoplan: Jól átgondolt formatervezésének köszönhetően a Ladoplan a legtisztább élvezet. Ez a nagyvonalú, padlószintű zuhanyozó egy sima homokos strandhoz hasonlóan fut le egy oldalra, és egyszerű, jól átgondolt formatervvel szerez elismerést.

Forgalmazó:

Budapest 1076 Dohány u.27.
Termékinformáció:
Csurgó Ágnes 06-1-322-1882

www.caracalla.hu