Az új koncepció ötvözi a nemes anyagokat, a finom elegáns színeket és kihangsúlyozza a klasszikus formákat. A Poesia tömör üvegtéglája régi hagyományos, kézműves technológiával készül. Épp úgy, mint a vályogtégla, vagy a kézi vetésű burkolótégla. A felmelegített üveget formába öntik, színezik, majd kifordítva a sablonból egy hosszabb hűtési cikluson megy keresztül.

Speciális elemei, és széles méretválasztéka számtalan felhasználási lehetőséget biztosít, szabad teret engedve a tervező kreativitásának és fantáziájának. Színei, fényjátéka és áttetszősége azonnal magára vonzza a tekintetet. Eredeti megjelenésével egy új, izgalmas belsőépítészeti elem jött létre, mely tökéletes megoldás azoknak, akik kedvelik az extravagáns, ugyanakkor elegáns egyedi megoldásokat. További méretek, színek és formák a gyártó honlapján: www.poesiaglass.studio


Forgalmazó:

Budapest 1076 Dohány u.27.
Termékinformáció:
Csurgó Ágnes 06-1-322-1882

www.caracalla.hu

Műszaki jellemzők és tisztíthatóság:

Tűzálló REI 60, Nyomószilárdság 2500 kg / cm2,
Hővezető képessége W/m*K22oc 0,974
Keménysége Vickers 520 HV 0,5, Golyóbiztos (lövésálló) Magnum 357
Környezetbarát 100%-ban újrahasznosítható. Hosszú élettartamú nem rozsdásodik, nem penészedik, ellenáll különböző kémiai szereknek (kivéve sav), esőnek, szélnek, hónak, fagynak. Könnyen karbantartható vizes ruhával, vagy hagyományos háztartási üvegtisztító szerekkel.