A Grohe cég által gyártott egységes dizájnnal rendelkező mosdó csaptelep, kádcsaptelep és zuhanyszett legfőbb célja a fürdés élvezetesebbé és komfortosabbá tétele. A minimál lakberendezésben a minőség és a csúcstechnológia egyszerre jelenik meg.

Grohe ondus Digital csaptelep

Grohe Ondus Digital

Ez a különleges digitális eszköz nemre szabott programmal rendelkezik. A kijelzőn először nemi hovatartozásunkat választhatjuk ki, majd ezután indul el a zuhanyprogram. Az előre meghatározható kényeztetéseket nyomon is lehet követni. A hétféle zuhanyzási ceremónia sorrendjét, minőségét egyénre szabva állíthatjuk be. Ilyen például a víz mennyisége, hőmérséklete és a tusolás időtartama.

Grohe érintő digitális csaptelep

A reggeli zuhanyzás igazi regenerálódássá válik, egy olyan utazássá, amely egész napunkat befolyásolhatja. Ha eddig kevés időt fordítottunk a reggeli tisztálkodásra, akkor mostantól biztosan korábban fogunk felkelni csakis azért, hogy több időt tölthessünk el a zuhany alatt. Az alacsony víznyomás fokozatosan emelkedik egészen addig, míg maximális értékét el nem éri. Az előre meghatározott zuhanyzási idő elteltével a hőmérséklet csökkenni kezd, majd a kifolyó víz mennyisége is fokozatosan alábbhagy. Jelezve, hogy felkészültünk az előttünk álló napi feladatokra.

Grohe Ondus zuhanyszett

Grohe Ondus fekete zuhanyzó

Aki azt gondolná, hogy ezzel a szerkezettel nem spórolhatunk vizet, nagyon téved. A zuhanyfej rendelkezik egy biztonsági kapcsolóval, és a percenként megengedett vízmennyiség húsz liter. A beépített visszafolyásgátló egység pedig gondoskodik a vízkőmentességről. Ezt a mennyei gondoskodást kb. 1848 euróért fekete illetve fehér színben vásárolhatjuk meg.

Szoboszlai Réka

Grohe Ondus termosztátos csaptelep

Grohe Ondus falba épített csaptelep

Beállítható Grohe csaptelep hőszabályozás