Gazdag programkínálat, elégedett közönség és kiállítók, bemutattuk az év fürdőszobáját – Így zárult az első Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Pozitív mérleggel zárta kapuit január 19-én az első Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás.

Fürdőszoba kiállítás

Hogyan és mitől lehet jó egy fürdőszoba? Melyek az uralkodó trendek és az ehhez kapcsolódó kínálat? Milyen innovációkkal érdemes megismerkednünk, és mi várható a jövőben? A résztvevő kiállítókkal és meghívott vendégekkel együtt ezekre a kérdésekre kerestük a választ, és szerettünk volna útmutatóval és rengeteg inspirációval szolgálni a közönségnek és a szakmának egyaránt. Nem csupán termékeket igényesen felvonultató bemutatót álmodtunk, hanem olyan fórumot, ahol a szakmabeliek eszmét cserélhetnek egymással és a közönséggel, leendő vagy már meglévő ügyfeleikkel, vásárlóikkal.

Óriási érdeklődés mellett zajlott a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) által a látogatóknak szervezett ingyenes lakberendezési tanácsadás. A tanácsadók profi lakberendezők voltak, akik előzetes időpontfoglalás után foglalkoztak az érdeklődőkkel.

Eredményt hirdettünk a LOSZ-szal együtt rendezett Év fürdőszobája 2020 pályázaton, melyre több mint 50 pályamű érkezett. A zsűri a három nyertes mellett két közönségdíjat osztott ki, illetve három, a szakma által díjazott pályázati művet értékelt.

Év fürdőszobája 2020 pályázat nyertesei:

1. Magyar Tibor és Pongó Krisztina
2. Kiszely Beáta
3. Zámbó Tímea

Közönségdíjas: Mihálydeák Krisztina

Különdíjak:

Csomiép különdíjas – Mihálydeák Krisztina, Blaskóné Rédei Orsolya
RAVAK különdíjas – Szilágyiné Krisztina
ARCHLine.XP különdíjas – Barabás Adrienn

Díjátadó Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

A színpadi beszélgetések, workshopok, termékbemutatók ugyancsak nagy érdeklődésre tartottak számot, ahogy az első nap szakmai konferenciái is telt házzal zajlottak. A nyertes pályázók beszámolói, a legnépszerűbb lakberendezési és DIY bloggerek bemutatói, lakberendezők prezentációi sokak érdeklődését felkeltették.

“A rendezvénnyel egy komoly piaci rést sikerült betöltenünk, hiszen definiáltan fürdőszoba, csempe és otthoni wellness témákban Magyarországon korábban még soha nem rendeztek ilyen nagyszabású kiállítást. Úgy gondolom, hogy a rendezvény sikeréhez hozzájárult az is, hogy a látogatók több mint 50, szinte tökéletesen megkreált fürdőszoba enteriőrből is tudtak inspirálódni. Továbbá több olyan, itthon még prémium terméknek számító megoldást is bemutattunk, melyekre hatalmas kereslet mutatkozott. Ilyen volt pl. a csempére felvihető, teljesen vízálló festék, a testszárítógép, vagy az intelligens bidével egybeépített, szagelszívásos WC is. Nagy érdeklődés kísérte a kiállítást ingatlanfejlesztői oldalról is, valamint a közösségi fürdők és vizes terek üzemeltetői ugyancsak gazdag termék megoldásokat kaphattak. Büszkék vagyunk arra, hogy a rendezvény jótékonysági szerepet is betöltött: minden megváltott belépőjegy árából 100 Ft-ot felajánlottunk egy elmaradott térségben üzemelő gyermekintézmény mosdójának felújítására. A 2021-es Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra vannak már lefoglalt standhelyek” – mondta el Dévényi Tamás, a Kiállítás ötletgazda tulajdonosa.

Roca stand fürdőszoba kiállítás

Újdonságok, különlegességek a Kiállításról:

• Mini jakuzzi a legkisebbeknek - A mini jakuzzi langyos vízében töltött idő a születés előtti biztonságos hónapokra emlékezteti a babát, kedvező hatást gyakorolva az idegrendszerre. A babák és gyerekek számára speciálisan kialakított jakuzzik számos méretben, különböző funkciókkal érhetők el.

• Moduláris fürdőszoba bútorok, melyek tetszés szerint kombinálhatók, vagy a helytakarékos megoldást kínáló, fürdőszobai padból WC-vé és bidévé alakítható, tárolófiókkal felszerelt bútor.

fürdőszoba kiállítás szauna

• 100%-ig vízálló festék, mely a fürdőszobában, sőt akár az épített zuhanyfülkében is alkalmazható.

• A változatosság gyönyörködtet! Ennek jegyében tervezték a cserélhető fedlapú csaptelepeket, melyek fedőlapjai akár luxus dió furnér, márvány vagy nappa bőr is lehetnek.

Az első alkalommal rendezett Kiállítás tehát kiemelkedően nagy érdeklődés mellett zajlott mind a közönség, mind a szakma részéről. A tanulságokat is levonva készülünk a jövő évre, ahol remélhetőleg még többen leszünk, és még többet tárhatunk fel a fürdőszobák világából a látogatók számára.

fürdőszoba kiállítás standok