Ravak süllyesztett csaptelep kádhoz

Csaptelepek kádba vagy zuhanyzóba
Kezdjük a sort a csaptelepekkel. Kényelmi funkciót látnak el a falba süllyesztett csaptelepek is, hiszen így több hely marad a tisztálkodásra a zuhanykabinon vagy a fürdőkádon belül. A könyökünket sem fogjuk beütni egyéb szerelvényekbe, és a kisebb gyerekek is biztonsággal fürdethetők egy falba épített kádtöltő csaptelep segítségével. 

Hansgrohe termosztátos zuhany csaptelep

Süllyesztett kádtöltő csaptelep

Ravak walk-in zuhanykabin

Süllyesztett középlefolyós csaptelep kádhoz

Csaptelep változatok mosdóhoz
A dupla mosdó fürdőszobai pult kialakítása a párban élőknek és a többtagú családoknak ideális. Nem kell egymásra várnunk reggel és este sem, így nemcsak időt spórolunk, de a napi rutin is nyugalmasabb és zökkenőmentesebbé válik. A közös fogmosás így a gyerekeknek is nagyobb élmény lesz. A termosztátos csaptelepek hatalmas előnye, hogy egy előre beállított hőfokon érkezik a víz kézmosáshoz vagy fürdéshez. Ez egy energiatakarékos megoldás, így aki környezettudatosan gondolkozik, és számára fontos a visszafogott vízfogyasztás, akkor nekik ez lehet a legjobb választás. A szenzoros csaptelepek elterjedése a jelen helyzetben fel fog erősödni. Mivel érintésmentesen használhatók, a vírusok egyáltalán nem tudnak a felületén megtelepedni. 

Infra érintésmentes csaptelep

Kényelmes fürdőkádak
A nagy méretű fürdőkádak abszolút kényelmet adnak fürdés közben amiben akár ketten is elférnek. A standard méreteken túl már a 140 cm széles és akár 2 méter hosszú változatok is megvásárolhatók. Ezek a változatok már szinte medence élményt adnak, amikben kényelmesen elnyújtózhatunk. A lefolyók középre is kerülhetnek, így nem zavarnak fürdés közben. A kád mellett a fal középső részére helyezett kádtöltő csaptelep változat is kényelmesebb mert nem lesz útban a kád fejrészénél. A termosztátos csaptelep a kád esetében is rendkívül kényelmes, mert a fürdővizet a kedvenc hőmérsékletünkre állíthatjuk be.  

Hansgrohe csaptelep

Hansgrohe Chrometta

Praktikus megoldások a zuhanyzóban
Zuhanytartó rudak vagy esőztető zuhanyzó felszerelésével sokkal kényelmesebb lesz a fürdés, hiszen szabad marad mindkét kezünk a tusoláshoz. Egy váltóval pedig könnyen válthatunk kézi vagy fejzuhany használata között. Walk-in zuhanykabinok esetében nincs perem amit át kell lépnünk, így ez nem csak szebbé, de biztonságosabbá is teszi a zuhanyzónkat. Praktikus megoldás lehet egy alacsony, vagy teljesen szintbe épített zuhanytálca, vagy  egy modern zuhanyfolyókával, tálca nélküli, úgynevezett épített zuhanykabin. Zuhanyozás közben is nagyon praktikus a termosztátos zuhanycsaptelep. Nem kell feleslegesen folynia a víznek amíg felmelegszik, és zuhanyzás közben is azonos hőfokról gondoskodik. 

Zuhanyszett esőztetővel

Zuhanyfolyóka Ravak

Walk-in zuhanykabin Ravak

Előnyök Wc és bidé választásakor
A wc és a bidé könnyű tisztán tarthatósága talán a legfontosabb szempont. A perem nélküli wc-k esetében már nincsenek rejtett vízkő és szennyeződés lerakódások, illetve a baktériumok is hatékonyan pusztíthatók el egy sima és egyenletes felületről. A lecsapódásgátlós wc ülőkék  a halk működésért felelnek és a wc csészét is jobban védik. Egyes wc-ülőkék egyetlen mozdulattal levehetők. Ezzel a kényelmes megoldással könnyebb a teljes felületét megtisztítani. Ha nincs elég helyünk különálló bidé kialakítására akkor választhatjuk a csapra szerelhető mobil bidécsaptelepet is.