Mit kínál az absulo.hu a felhasználóknak?

Az absulo.hu weboldalán is megtekinthető fürdőszobai termékkollekciójában csaptelepeket, WC csészéket, mosdókat és mosogatókat, fürdőkádakat, falba építhető szerelőkereteket, zuhanyzókat, fürdőszoba bútorokat, szifonokat és szelepeket, és takarítószereket találhatunk meg. A konyhai szerelvényei között pedig konyhai csaptelepeket, mosogatókat, hulladéktárolókat, konyhai pultokat és konyhamalacokat kínál a vásárlóknak. Mosdó csaptelepek óriási választéka várja a felhasználókat, ahol különböző kialakítású, mint például álló helyzetű, süllyesztett, fali csaptelepek szerepelnek.

Fürdőkád töltő csaptelep fekete

Miért különleges a Jasmin mosdócsaptelep?

 A Jasmin termékcsalád az absulo egy egyedi újítása, amely fekete színével elegánsan mutat a fürdőszobában. A 2.5 cm átmérőjű csaptelep feje kerámiából, míg a keverőtest sárgarézből készült, ezért a kialakítás nagyon tömör. Azonban nemcsak az esztétikája alapján nyeri el a felhasználók tetszését, hanem a funkciója révén is. A levegőztetett vízsugaras technológia kényelmes használatot és kevesebb felhasznált vizet eredményez, ami a költségek szempontjából nem elhanyagolható. Egy egykaros keverőcsapról van szó, ahol a hőmérséklet a vízszintes sík mentén a karral könnyedén állítható. Az áramlás sebessége ugyanazzal a karral állítható, amelynek az az előnye, hogy nagyon egyszerűen és gyorsan beállítható a kívánt hőmérséklet és áramlási sebesség. A csaptelep kialakítása következtében halk működést biztosít, azaz a fürdőszobából zavaró hangok nem hallatszanak más helyiségekben. A felületén nem telepszik meg a szennyeződés, mert az egyszerű kialakítás révén nagyon jól tisztítható.  

Jasmin csaptelep

Fontosabb tulajdonságok

A falra felszerelhető egykaros csaptelep egyszerű és kényelmes használatot biztosít. A keverő magassága 14.3 cm, és súlya körülbelül 1 kg. Egy fix kialakítású, sárgarézből készült kifolyócsővel rendelkezik, amelynek a hatótávolsága 10.1 cm. A levegőztetővel ellátott csaptelep a működés során levegőzteti a vízáramot és lehetővé teszi a vízáram sebességének szabályozását. A vízkőlerakódások könnyen eltávolíthatók a szilikon levegőztető segítségével. A keverő nagyon egyszerűen felszerelhető egy szerelőhüvely segítségével. A csaptelep egy innovatív, tartós és könnyen tisztítható bevonattal rendelkezik, amely nemcsak esztétikus, hanem védi a kerámiafejet és a sárgaréz keverőtestet mindenféle karcolástól és egyéb sérüléstől. A termékre 7 év garanciát biztosítunk. 

Fekete csaptelepek