Az Inspiration termékcsalád színes modelljei energiatakarékosak, sokkal hosszabb ideig tartják frissen az élelmiszereket, a hűtőajtón lévő LCD kijelző pedig design és funkcionalitás tekintetében is telitalálat.

A fehérrel és a szürkével nincs semmi gond, de az élet sokkal izgalmasabb színesben. Éppen ezért, amikor az Electrolux dizájnerei megalkották az új, Inspiration névre keresztelt termékcsaládot, a hagyományos fehér és szürke modellek mellett színes alternatívákat is terveztek. A tervezők nem csak a színekkel, hanem a festés módjával is játszottak. A piros hűtőszekrény selymes fényű, a barna modell pedig szatén hangulatú, matt felülettel készül. A fekete készüléket egy speciális eljárással festik, mely több réteg mélyen visszatükröződik, s ettől szinte önálló életre kel a konyhában.

Electrolux Inspiration piros hűtőszekrény

Igazi tervezői bravúr, hogy a különböző színek és felületek ellenére az új hűtők tökéletes összhangban vannak az Inspiration termékcsalád többi modelljével. A hűtőajtón lévő LCD kijelzős vezérlőpanel ugyanazokat a stílusjegyeket viseli magán, mint a sütők, az elszívók és a mosogatógépek kezelőfelületei. És ha már dizájn, érdemes belül is körbenézni. A fokozatosan erősödő LED világítás gyönyörű, tiszta fehér fénybe öltözteti a hűtőteret, ami a ragyogó fény miatt olyan benyomást kelt, mintha egy trendi butik kirakatát nézegetnénk: minden gusztusos és csábító.

Az új színes hűtőkre azonban nem csak a különleges megjelenésük miatt érdemes odafigyelni. A többi Inspiration kombi hűtőszekrényhez hasonlóan a színes modellekben is hosszabb ideig maradnak frissek az élelmiszerek, mint a hagyományos NoFrost modellekben. Két különálló rendszer működteti a hűtőt és a fagyasztót, ezért a hűtőben magas (90% feletti) a páratartalom, így nem száradnak ki az ételek, a fagyasztóban pedig nem rakódik le a jég. Ezekben, az úgynevezett TwinTech rendszerű modellekben a szombati piacon beszerzett saláta, édeskömény vagy kivi még a következő hétvégén is frissen, üdén és zamatosan vár minket a hűtőben. Mivel az ételek hosszabb ideig megőrzik frissességüket, kevesebbet kell majd kidobni.

Electrolux EN3487AOH hűtőszerény fekete festéssel

Van egy nagyon praktikus kényelmi megoldás is a színes hűtőkben: bármit bárhová pakolhatunk. A hagyományos hűtőkben általában alacsonyabb a hőmérséklet az alsó polcokon, ezért ennek megfelelően kell átgondolni, hogy hová pakoljuk a húsokat, sajtokat, zöldségeket vagy akár a kész ételeket, hogy minél tovább megőrizzék frissességüket, zamatukat. A színes hűtőkben egyenletesen kering a hideg levegő ezért minden polcon azonos a hőmérséklet és a páratartalom, tehát úgy pakolhatjuk be az ételeket a hűtőbe, ahogy akarjuk.

Szépek, hatékonyak és alkalmazkodnak bevásárlási és főzési szokásainkhoz. S emellett tekintettel vannak pénztárcánkra és a környezetünkre is. Mind a három modell A+ energiaosztályú, azaz 20 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint az A energiaosztályú hűtőszekrények. A hűtők a nap 24 órájában működnek, ezért érdemes nagyon odafigyelni arra, hogy mennyit fogyasztanak.

Az Electrolux piros Inspiration hűtőszekrénye (EN3487AOH) 269 900, a barna modell (EN3487AOO) 269 900, a fekete készülék (EN3487AOY) pedig 329 900 forint ajánlott fogyasztói áron megvásárolható a szaküzletekben.

További információ: www.electrolux.hu