A Bono Design stúdióban Vevőink megismerkedhetnek a beépíthető sütők okostelefonokhoz hasonlóan érintéssel vezérelhető színes TFT kijelzőjével, az e-szakácskönyvvel, sőt többet is megtudhatnak a szuvidolás rejtelmeiről.
A jó ízek csak egy érintésre vannak
A 4,2”-os, színes kezelőfelületet lapozhatja, görgetheti vagy néhány érintéssel elindíthatja a kiválasztott programot. Az új kombi gőzsütőnket az érintőképernyőn keresztül annyira egyszerűen kezelheti, mint egy okostelefont. Egy gombnyomással előhívhatja az e-szakácskönyvet mely tartalmazza a hozzávalók listáját és az elkészítés módját. Ha saját receptjeit akarja elkészíteni, használja a quick start funkciót. Válassza ki a menüből az ételt, a sütő pedig javaslatot tesz a sütőprogramra, a hőmérsékletre és a sütés idejére.
Sous-vide program a gazdag telt ízekért
A sous-vide (ejtsd: su vid, jelentése: vákuum alatt) egy professzionális főzési technika. A lényege, hogy a vákuum fóliába zárt étel, órákon, esetleg több napon keresztül, azonos hőmérsékleten sül. Fontos kritérium, hogy a hőmérséklet fokra pontosan azonos legyen a szuvidolás teljes időtartama alatt. A vákuum alatt történő sütés közben az ételekben megmaradnak a tápanyagok, ásványi sók és vitaminok. Az így készült ételek nem csak egészségesek, de minden képzeletet felülmúlóan finomak is lesznek. Tökéletesen omlós, szaftos étkeket készíthet a sous-vide programmal.
A szuvidolás menete
1. Zárja vákuum fóliába a fűszerekkel együtt a húst, halat vagy zöldséget. (A vákuumozó készülék nem része a CombiSteam sütőnek.) Érdekesség: a légüres térben a víz forráspontja 100 °C-ról 20 °C-ra csökken, így sokkal alacsonyabb hőmérsékleten dolgozik a sütő, mint egy hagyományos programnál.
2. Tegye a levákuumozott ételt a sütőbe, és indítsa el a sous-vide programot. A sütőtér megtelik gőzzel, és ebben a nedves környezetben, alacsony hőmérsékleten (a receptben megadott hőfokon) készül el az étel.
Sütés után takarítás? – csak egy gombnyomás!
A CombiSteam Sous Vide sütő a gőztisztító programjával kitakarítja saját magát. A program során a forró gőz leoldja a sütőtérben lerakódott szennyeződéseket, leégett ételdarabokat. Miután a program lejár és a sütő lehűl, elég egy nedves kendővel áttörölnie a sütő belsejét és máris higiénikusan tiszta lesz a sütőtér. Ezt a sütőt arra terveztük, hogy Ön a lehető legkevesebb idő és energiaráfordítással a lehető legfinomabb ételeket készíthesse el otthon, saját konyhájában. Jó étvágyat és élményekben gazdag főzést kívánunk :)
Forgalmazza a Lakberinfo.hu kiemelt Partnere a:
Bono Design Kft.
Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.
Telefon: 06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu
Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30