Erre a problémára nyújt megoldást a POL-SKONE innovatív beltéri ajtóihoz választható ujjlenyomatmentességet biztosító UNI MAT PLUS felület.


MEGOLDÁS A MINDENNAPI KÉZNYOMOKRA: TELJES FELÜLETÉN UJJLENYOMATMENTES BELTÉRI AJTÓK ELSŐKÉNT AZ AJTÓGYÁR/KILINCSGYÁR KÍNÁLATÁBAN

Polskone ajtócsalád

A hazánkban újdonságnak számító felületkezelési technológia először az Ajtógyár/Kilincsgyár kínálatában vált idén nyáron elérhetővé. Az Európában már népszerűvé vált felület biztosítja, hogy ajtóid teljes egészében – az ajtótokkal és az ajtólappal együttesen - mindig tiszták és elegánsak maradjanak, még a legforgalmasabb helyiségekben is. A tiszta hatás pedig a sötét színeken is garantált.

2024-BEN IS TÖRETLENÜL NÉPSZERŰ A ZÖLD SZÍN - MÉG A BELTÉRI AJTÓKON IS

A zöld szín 2023-ban robbant be a lakásdekorációs trendekbe. Népszerűsége azóta töretlen, sőt, 2024-ben tovább erősödött köszönhetően nyugtató hatásának és a természetes környezetet idéző hangulatának. A zöld szín különösen népszerű a belső terekben, mivel segít a harmónia és a nyugalom megteremtésében. Emellett energizál és frissességet kölcsönöz a helyiségnek, ami különösen előnyös a nappalikban, a hálószobákban és a dolgozószobákban.

Polskone zöld ajtó

Az Ajtógyár/Kilincsgyár kínálatában elérhető Pol-Skone márka több ajtócsaládja között is megtalálhatjuk a mesés mohazöld vagy az igencsak népszerű zsálya színt is. Mindkét szín ujjlenyomatmentes felülettel, magyar szabvány méretben választható, így mindig mesés ékei lehetnek otthonodnak.

Ujjlenyomatmentes ajtó

A Pol-Skone Haptic ajtócsaládot a letisztult formák kedvelőinek ajánljuk. Masszív, fakeretes/MDF-keretes szerkezettel rendelkezik, kivitelezésben pedig választhatjuk falcos, falc nélküli és tokbanyíló ajtótokkal is. 

A magas minőségű, MDF-ből készült Pol-Skone Unito ajtócsaládot azoknak ajánljuk, akik kedvelik a klasszikus mégis izgalmas vonalakat. Az ajtók dekoratív térhatású lécezésének köszönhetően a betétek közül kiválaszthatjuk az üvegbetétes megoldásokat is, amellyel elérhetjük, hogy a kiválasztott térbe fény is juthasson be. Ebben az ajtócsaládban elérhető az igencsak népszerű palazöld szín is.

Üvegezett ajtók Ajtógyár

Az igazán elegáns megoldások kedvelőinek a Pol-Skone Maesto ajtócsalád a tökéletes választás. Az ajtók különlegessége, hogy az ajtólapon több megjelenésben is kérhető 25 mm széles réz vagy fekete színű dekor csíkozás rendkívül stílusos megjelenést kínál. A széles színskálában itt is megjelenik a divatos palazöld szín. 

Polskone beltéri ajtó

Ha tökéletes beltéri ajtót keresel, akkor az Ajtógyár/Kilincsgyár segít neked megtalálni az enteriőrödhöz legjobban illő megoldást. Látogass el Óbudai áruházukba, ahol a Pol-Skone ajtócsaládok mellett további több ezer kiállított terméket - kilincseket, fogantyúkat és számos más divatos otthonkiegészítőt is - megtekinthetsz.

Ajtógyár / Kilincsgyár

 Beltéri ajtó és kilincs áruház

www.ajtogyar.hu

Telefon: +36 1 998 8833

Kilincsgyár