Maisons Lakberendezési webáruház

Velünk megvalósíthatod álmaid otthonát minőségi bútor és lakberendezési megoldásainkkal. A MAISONS-nál megtalálod az otthonodhoz legjobban illő lakberendezési stílust, legyen az klasszikus, vintage, rusztikus, egzotikus, vagy éppen loft, modern és glamour.

Elérhetőség:

Web: https://maisons.hu

Mobil: +36702944200
info@maisons.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Stílusos lakberendezési webáruház
Hiszünk abban, hogy a stílusunkhoz közel álló otthon hozzájárul boldogságunkhoz. Akár már egy különleges fényképkeret a tálalószekrényen is mosolyt csal az arcunkra, egy kényelmes lábtartó pedig mindig jól jön egy hosszú, fárasztó nap után. Egy romantikus fürdőszoba segít az esti ellazulásban, egy vintage gyertyatartó a meghitt vacsorát felejthetetlenné teszi, és egy-egy különleges design bútordarab a nappaliban egyedivé és szerethetővé teszi otthonunkat.

Filozófiánk
A MAISONS lakberendezési webshopot azért hoztuk létre, hogy megtalálhasd a hozzád legközelebb álló stílust és úgy rendezheted be otthonodat, hogy boldogan töltsetek el benne minden pillanatot. Inspirációt, kreatív és barátságos megoldásokat kínálunk Nyugat-Európa több évtizedes tapasztalattal rendelkező, általunk már letesztelt gyártóitól.

A házhoz szállítást bútorok szállítására szakosodott partnereink végzik. Tevékenységünk transzparens, a megrendelés minden folyamatáról tájékoztatunk, és bármikor elérsz minket ügyfélkapcsolati pontjainkon keresztül. 

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink