Silentdesign - Stílusos design lakberendezési kiegészítők

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik prémium minőségű, exkluzív lakberendezési kiegészítők forgalmazásával. A lakás minden helyiségére tudunk ajánlani igényes berendezési tárgyakat, a nappaliba, hálószobába, előszobába, konyhába és fürdőszobába, de akár irodáját és kertjét is fel tudjuk dobni különböző gyártók egyedi termékeivel.

Elérhetőség:

Web: https://silentdesign.hu
Cím: 2040 Budaörs, Károly király utca 60. Térképen
Telefon: +36 70 5040778
Mobil: +36 20 5761474
info@silentdesign.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:

A Silentdesign.hu Kft. prémium minőségi lakberendezési kiegészítőket forgalmaz. Cégünk közvetlen importálja a német Blomus és Philippi gyártók, a kanadai Umbra és az olasz Gedy gyártók termékeit. Több mint 10 éve vagyunk a piacon és magas minőségben szolgáljuk ki az egyéni vásárlókat és a viszonteladókat a gyártóink termékeivel. Mivel importőri tevékenységet folytatunk, így a garanciális problémákat is közvetlen náluk érvényesíthetik a vásárlók és kereskedők.

A Blomus, Gedy, Umbra, Philippi, Monkey Bussines és Karlsson termékek forgalmazása mellett azért döntöttünk, mert gyártóink a lakások és irodák, valamint közületek számára is olyan lakberendezési megoldásokat kínálnak, ahol a megjelenést és designt ötvözték a praktikummal. Az általunk képviselt gyártók magas minőségi anyagokat használnak a termékek kivitelezésénél, és ez garantálja a hosszú élettartamot, ezáltal a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg. Gyártóink termékei követik a trendeket, és mindig a legújabb megoldásokat kínálják úgy, hogy közben a hagyományos forma és stílusvilágot is megtartják, így mindenki megtalálhatja a stílusának és hangulatának megfelelő lakberendezési kiegészítőt.

Főbb termékek: fürdőszobai kiegészítők, konyhai kiegészítők, kerti kiegészítők, textilek, irodai tárgyak, közületi kiegészítők, mozgáskorlátozott kiegészítők, kulcstartók, képkeretek, vázák, tálak, fogasok, kis bútorok, ajándéktárgyak

Keress minket a közösségi felületeken is! 

Silentdesign Facebook oldala

Silentdesign Instagram oldala

Irodánk és bemutatótermünk nyitva tartási ideje: Hétköznapokon 8-16 óráig.

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink