Patio Hungaricus Vacziensis

A mediterrán építészetre jellemző "patio" vagy páció, ami egy fogadótere az utcáról lakásba betérő vendégnek, családnak- Magyarországon is ismerős megoldás volt egykor. A belvárosi házak árkádos előterei, ülőfülkével ellátott kapualjai konkrét párhuzamot jelentenek a déli építészet ezen példáival.

Itt egy váci ház kövezete látható, ahol az Otti Manufactura Kft. által gyártott Pietra Antik Mészkő lapok jó szolgálatot tettek. Az ódon, belvárosi hangulat garantált! A ház erőteljesen domináns eleme a kosáríves kapuzat, amely szintén az Otti Manufactura székesfehérvári üzeme készíti, avatott mesterek keze munkáját dicséri.

Kosáírves bejérat régi váci ház - Otti Budkolat

Ha belépünk a pációba, lehet hogy éppen megpillantjuk a kedves családot, amint a teraszok valamelyikén éppen alkalmasint ebédjüket fogyasztják. Nos erre jó a páció: itthon vagyunk, de várjuk a betérő vendégeket is. 

Páció egy régi váci házban

Hátsó kert Otti burkolatokkal

A lakáson átkelve a kert felőli belső teraszra érünk, ahol szintén Otti Pietra Antik Mészkő lapokat, és P. Káró burkolatokat pillantunk meg, ágyásszegéllyel megtámasztva. A fehér Pietra Térkő 20-as szegélyek ünnepélyessé teszik a rusztikus térkő burkolatot.

Pietra Antik mészkő lapok Otti burkolat

Szeretnénk felöltöztetni a homlokzatot, lábazatot, teraszt, kerítést, járdát, nappalit, konyhát, fürdőszobát  exkluzív kivitelben? Esetleg wellness terekbe kellene különleges megoldások? Az Otti Manufactura elsősorban egyedi kvarcbeton burkolatok gyártásával, tervezéssel, és kivitelezéssel foglalkozik és számtalan megoldással, termékkel vár mindenkit. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük nézze meg honlapunkat részletes információkért:

Bemutatóterem - BoltOtti

www.ottimanufactura.hu

Cím: Székesfehérvár, Szárcsa u.38
Tel: +36-70-866-8288
kommunikacio@ottiburkolat.com

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027

Otti logo