Otti fürdőszoba burkolat

Az Otti kövek sajátos hangulatot adnak a térnek, színben és formában igen nagy választékban kaphatók az Otti Manufacturánál. A rusztikusabb felületek nem takaríthatók olyan jól, mint a simább kőcsempék, viszont ahol lehet érdemes kontrasztként betenni a térbe.

Magyar gyártású burkolat

Rusztikus burkolat

Kézműves burkolat bordűrrel

Natúr színű egyedi burkolat

A fal egyes részei alkalmasak lehetnek erre, mert nem kell mindenhol naponta takarítani! Ahol viszont igen, ott az Art Deco, Hexa, Bauhaus, Mozaik Q10, Normand, vagy az Aulich lapok használata ajánlott, ezek tisztíthatósága jóval jobb, mint rusztikus társaiké.

Tipp: Rendkívül különleges látvány, ha egy, vagy több falat Otti kenhető beton burkolattal látunk el! Ezek a homogén- vagy kissé strukturált- Falfelületek, esetleg padlók igazán különlegesek esztétikailag, és kontrasztot képeznek a kiegészítőkkel, esetleg a mintás tárgyakkal. Drága, de különleges megoldás a terrazzó is, akár sűrű mintázattal megkomponálva!

Mindegyik Otti burkolat, és felület alkalmazható padlófűtésre vagy falfűtésre is! Egy Otti öntött kőmosdó, egy beton- vagy műkőpult a csúcsdizájn kategória kelléke. Miért hagynánk ki kedvenc fürdőszobánkból? Harmonikus egységet képez az Otti fajansztálak valamelyike a rusztikus csempékkel, fabútorokkal. A fajansz mosdótálakon néha finom festett motívum jelenik meg, amelytől igazán eredetiek ezek a lakberendezési tárgyak!

A falak holkerében egy finom bordűr valami olyan fantasztikus összképet kölcsönöz a fürdőszobának, amelyet nem lehet összehasonlítani valamiféle gyári tapéta ötlettel! De az is érdekes megoldás, ha az egyik falat kiszemeljük a négy közül, és antik festéssel, esetleg egy mintás Otti kőcsempével borítjuk!

 Otti Manufactura kövek

Burkolat föld színekkel

Kézműves burkolat zuhanyzóban

Mintás burkolatok Székesfehérvár

Érdekesség: Piszoár és a vécé, ahogy nem mindenki ismeri! Kényes téma tudom. Kapásból igen-nem táborra osztja az olvasót. A női nem csak hírből ismeri a piszoárt, viszont a vécé és a bidé minden háztartás fontos kelléke. Anyaguk 99%- ban fajansz- porcelán, vagy félporcelán. A vízöblítéses vécé a 18. századból való, de árnyékszékek már az ókorban is voltak. Például Kr.e. 70-ben az etruszkok megépítették a Cloaca Maxima- t, amely a szennyvíz elvezető csatornája volt a Róma környéki mocsaraknak, és bele ömlő ürüléknek. A vécé legalább 4000 éves találmány, de a piszoár újabb kori eszköz, a modernizáció hozta magával. Ha stílust választunk: akkor egészen pikáns megoldás lehet, a rusztikus burkolatok mellé ultramodern fajanszt tenni!

Otti beltéri kövek

Néhány gyártó viszont gondolt az autentikus stílusok rajongóira, és gyárt olyan vonalvezetésű mosdókat, vécéket és piszoárokat, amelyek fokozzák az antik hatást. Mindenesetre az Otti burkolatokat falon, és padlón egyaránt használjuk kedvünkre! Tipp: Rendeljünk kőből öntött kézmosót a Páskom, Gárdony, vagy a Róma családból!

Az Otti Manufactura egyediségét hangsúlyozza, hogy személyre, és designra szabott tervezéssel, és gyártással tudjunk válaszolni az igényekre. Például egy meglepően nagy, és rusztikus vájú modern környezetben Art Deco, Bauhaus, illetve Mozaik Méhsejt, esetleg hexagonális lapokkal igazi csúcsdizájn kategória! A Páskom kézmosók előlapjába ültetett Mozaik Mór burkolatok a fal színére és struktúrájára válaszolnak.

Otti kőmosdó

Bemutatóterem - BoltOtti

www.ottimanufactura.hu

Cím: Székesfehérvár, Szárcsa u.38
Tel: +36-70-866-8288
kommunikacio@ottiburkolat.com

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027