Loft betonburkolat kenhető beton

Az Otti csapat egy speciális kenhető betonanyaggal 2-4 mm rétegvastagságban képes megvalósítani álmaid betonfalát. Most figyelj: nem akadály, ha panellakás, társasház, emelet állja utunkat, mert a kenhető betonfal készítése csekély porral, és minimális zajjal jár. Nem képződik tonnaszámra sitt anyag, nem kell feltétlenül egy építési konténer, nem fognak megutálni a szomszédok! Utóbbira garanciát nem vállalunk ugyan, de nagy esély van rá.. :)

Kenhető betonfal Otti

Kenhető betonfal Otti fényes csiszolt

Dekor betonfal

Kenhető betonfal a Stílus és otthon standon

A betonréteg felülete lehet sima, strukturált, mintás, szürke, színes, matt, fényes, kopott- indusztriális. Az álomszép betonfalak megvalósításához kérj tanácsot, és árajánlatot az Otti Manufacturától! A kenhető loft beton egy sokoldalú anyag, és szilárdsági, valamint kopásállósági szempontból szinte minden beltéri alkalmazásra használható stabil felületen. A képeken látható betonfelületek elsősorban a falak struktúrájának képzésére mutatnak példákat és támpontokat, viszont a kenhető beton anyagok különféle padlók, vizesblokkok, wellness- terek, esetleg vendéglátóhelyek izgalmas "burkolására" is kiválóak.

Barna kenhető betonfal

Betonfal kenhető beszerzés

Faldekoráció betonhatású fallal

A fotón látható barnás árnyalatú felület az Otthon-Design Kiállításon a Stílus és Otthon stand belső és külső falszakaszain mutatkozott be a nagyközönség előtt. Biztosan vagyunk abban, hogy a Legszebb stand díjának elnyerésében ennek a szép designelemnek is volt szerepe.

Fényes betonfal simítás

A cikk szerzője az Otti Manufactura tulajdonosa, Hoffer Ottó belsőépítész. Keressétek fel az Otti honlapját, ismerjétek meg az egyedi tervezésű kültéri és beltéri burkolatokat!

Bemutatóterem - BoltOtti

www.ottimanufactura.hu

Cím: Székesfehérvár, Szárcsa u.38
Tel: +36-70-866-8288
kommunikacio@ottiburkolat.com

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027