Loft betonburkolat kenhető beton

Most figyelj: nem akadály, ha panellakás, társasház, emelet állja utunkat, mert a kenhető betonfal készítése csekély porral, és minimális zajjal jár. Nem képződik tonnaszámra sitt anyag, nem kell feltétlenül egy építési konténer, nem fognak megutálni a szomszédok! Utóbbira garanciát nem vállalunk ugyan, de nagy esély van rá.. :)

Kenhető betonfal Otti

Kenhető betonfal Otti fényes csiszolt

Dekor betonfal

Kenhető betonfal a Stílus és otthon standon

A betonréteg felülete lehet sima, strukturált, mintás, szürke, színes, matt, fényes, kopott- indusztriális. Az álomszép betonfalak megvalósításához kérj tanácsot, és árajánlatot az Otti Manufacturától! A kenhető loft beton egy sokoldalú anyag, és szilárdsági, valamint kopásállósági szempontból szinte minden beltéri alkalmazásra használható stabil felületen. A képeken látható betonfelületek elsősorban a falak struktúrájának képzésére mutatnak példákat és támpontokat, viszont a kenhető beton anyagok különbféle padlók, vizesblokkok, wellness- terek, esetleg vendéglátóhelyek izgalmas "burkolására" is kiválóak.

Barna kenhető betonfal

Betonfal kenhető beszerzés

Faldekoráció betonhatású fallal

A fotón látható barnás árnyalatú felület az Otthon-Design Kiállításon a Stílus és Otthon stand belső és külső falszakaszain mutatkozott be a nagyközönség előtt. Biztosan vagyunk abban, hogy a Legszebb stand díjának elnyérésében ennek a szép designelemnek is volt szerepe.

Fényes betonfal simítás

Kenhető betonfal burkolásaKenhető betonfal csiszolása

Kenhető betonfal színekKenhető betonfal színek

Kenhető betonfal színekKenhető betonfal színek

A cikk szerzője az Otti Manufactura tulajdonosa, Hoffer Ottó belsőépítész. Keressétek fel az Otti honlapját, ismerjétek meg az egyedi tervezésű kültéri és beltéri burkolatokat!

Otti Manufactura Kft.

8000 Székesfehérvár, Angol u. 3.

www.ottiburkolat.hu

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027
E-mail: info@ottiburkolat.hu

 

Otti logo