Üdvözlünk az OTTI burkolatok világában!

Ma, a 21. század elején az esztétika belopózott hétköznapjaink világába. A minket körülvevő tárgyakat dizájnerek tervezik, nappalinkat, konyhánkat belsőépítészek, és trendek alakítják. Egy újonnan kialakítandó otthon arculatát alapvetően meghatározzák a burkolatok, hiszen ehhez választunk szőnyeget, függönyt, bútort, vagy éppen világítást. Járólapunk - ha természetes követ vagy arra hasonlító greslapot, esetleg mázas kerámiát szeretnénk - lehet mészkő hatású, travertin, bazalt, terrakotta.

Otti logoAzonban néha merészebben választunk, és a századforduló elegáns cementlapjait, élénk színeket, tekeredő indákat, stilizált növényi-állati ornamenseket, geometriai mintákat kívánnánk otthonunkba, melyek már önmagukban is felöltöztetik a teret. Értékálló, különleges burkolatot találni nem egyszerű dolog, még akkor sem, ha a belsőépítészeti boltok ezerszámra árasztanak el minket kínálatukkal.

Az Otti burkolatok tervezője és kifejlesztője, Hoffer Ottó belsőépítész több éves munkája során arra a következtetésre jutott, hogy a kereskedelemben kapható termékek egyoldalúsága, és szériajellege miatt belefog egy egészen eredeti ötlet megvalósításába. Feltaláló-művészlélek vénájának köszönhetően elhatározta,hogy megalapítja vállalkozását, egy olyan manufaktúrát,amely európai tradíciókra építve, de korszerű technológiával készít igényes, változatos, és minőségileg is kiváló burkolatokat.

A cementlap gyártás mára szinte teljesen megszűnt Magyarországon, a bontott anyagok pedig sem mennyiségi, sem minőségi szempontból nem elégítik ki a hazai fogyasztók igényeit. Kültéri térkő burkolatok terén még ennél is szűkösebb a helyzet, egy-két multinacionális cég jól ismert termékein kívül, nemigen kapható egyedi burkolat. Úgy éreztük tehát, hogy a művészeti tervezésben eltöltött sok éves tapasztalatunkkal, és fiatalos lendülettel felvértezve belekezdünk egy álom megvalósításába.

Folyamatos kísérletek, és betontechnológiai önképzés előzte meg az első öntéseket,majd a saját fejlesztésű anyag és technológia végső kialakításában e szakmában jeles szakemberek segítették az első termékek elkészültét. A Otti manufaktúra hatalmas űrt kíván betölteni az igényes burkolatra vágyók körében. Lapjaink, térelemeink a mai korszerű betontechnológia segítségével készülnek, művészi igényű tervezéssel, kreatív kivitelezési lehetőségekkel állnak a kedves vásárló rendelkezésére.

otti_burkolat_koburkolat_teglaburkolat

Otti burkolatOtti burkolatOtti burkolat

Otti burkolatOtti burkolatOtti burkolat

Otti térkőOtti térkőOtti térkő

A Halasi Pince belső burkolási munkái

Otti térkőOtti térkőOtti térkő

Otti térkőOtti térkőOtti térkő

Otti burkolat egyedi gyártás Magyarországon

Otti burkolat egyedi gyártás Magyarországon

Otti burkolat egyedi gyártás MagyarországonOtti burkolat egyedi gyártás MagyarországonOtti burkolat egyedi gyártás Magyarországon

Otti burkolat egyedi gyártás MagyarországonOtti burkolat egyedi gyártás MagyarországonOtti burkolat egyedi gyártás Magyarországon

Belsőépítészek, tervezők, kivitelezők, otthonszépítők érdeklődésére számítunk!

Bemutatóterem - BoltOtti

www.ottimanufactura.hu

Cím: Székesfehérvár, Szárcsa u.38
Tel: +36-70-866-8288
kommunikacio@ottiburkolat.com

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027