Üdvözlünk az OTTI burkolatok világában!

Ma, a 21. század elején az esztétika belopózott hétköznapjaink világába. A minket körűlvevő tárgyakat dizájnerek tervezik, nappalinkat, konyhánkat belsőépítészek, és trendek alakítják. Egy újonnan kialakítandó otthon arculatát alapvetően meghatározzák a burkolatok, hiszen ehhez választunk szőnyeget, függönyt, bútort, vagy éppen világítást. Járólapunk - ha természetes követ vagy arra hasonlító greslapot, esetleg mázas kerámiát szeretnénk - lehet mészkő hatású, travertin, bazalt, terrakotta.

Azonban néha merészebben választunk, és a századforduló elegáns cementlapjait, élénk színeket, tekeredő indákat, stilizált növényi-állati ornamenseket, geometriai mintákat kívánnánk otthonunkba, melyek már önmagukban is felöltöztetik a teret. Értékálló, különleges burkolatot találni nem egyszerű dolog, még akkor sem, ha a belsőépítészeti boltok ezerszámra árasztanak el minket kínálatukkal.

Az Otti burkolatok tervezője és kifejlesztője, Hoffer Ottó belsőépítész több éves munkája során arra a következtetésre jutott, hogy a kereskedelemben kapható termékek egyoldalúsága, és szériajellege miatt belefog egy egészen eredeti ötlet megvalósításába. Feltaláló-művészlélek vénájának köszönhetően elhatározta,hogy megalapítja vállalkozását, egy olyan manufaktúrát,amely európai tradíciókra építve, de korszerű technológiával készít igényes, változatos, és minőségileg is kiválló burkolatokat.

A cementlapgyártás mára szinte teljesen megszünt Magyarországon, a bontott anyagok pedig sem mennyiségi, sem minőségi szempontból nem elégítik ki a hazai fogyasztók igényeit. Kültéri térkőburkolatok terén még ennél is szűkösebb a helyzet, egy-két multinacionális cég jól ismert termékein kívül, nemigen kapható egyedi burkolat. Úgy éreztük tehát, hogy a művészeti tervezésben eltöltött sok éves tapasztalatunkkal, és fiatalos lendülettel felvértezve belekezdünk egy álom megvalósításába.

Folyamatos kísérletek, és betontechnológiai önképzés előzte meg az első öntéseket,majd a saját fejlesztésű anyag és technológia végső kialakításában e szakmában jeles szakemberek segítették az első termékek elkészültét. A Otti manufaktúra hatalmas űrt kíván betölteni az igényes burkolatra vágyók körében. Lapjaink, térelemeink a mai korszerű betontechnológia segítségével készűlnek, művészi igényű tervezéssel, kreatív kivitelezési lehetőségekkel állnak a kedves vásárló rendelkezésére.

otti_burkolat_koburkolat_teglaburkolat

A Halasi Pince belső burkolási munkái

Belsőépítészek, tervezők, kivitelezők, otthonszépítők érdeklődésére számítunk!

Otti Manufactura Kft.

8000 Székesfehérvár, Angol u. 3.

www.ottiburkolat.hu

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027
E-mail: info@ottiburkolat.huOtti logo