Ám ezért az összegért kapunk egy többnyire fekete színben domináló, kétszintes, kertes, pár lépésre a tó mellett található ingatlant Kanadában. A padlótól a mennyezetig érő üvegablakok tökéletes kilátást biztosítanak a birtokra és biztosítják, hogy amikor süt a nap, akkor fényárban ússzon a lakás. Ha valakit mégis az aggasztana, hogy estefelé esetleg kóbor szemek belátnak, az ne aggódjon, mert közel s távol nincs más ingatlan a környéken.

Modern kanadai ház fekete homlokzattal

Modern lakberendezés könnyed kanapékkal

A tervezők szerint ez a ház egy olyan modern otthon, amely egy sikeres család vagy egy egyedülálló lakó számára is tartogat valami meglepetést minden alkalomra. Kis élccel azt is hozzátehetnénk, hogy a hely egy ember számára tökéletes lehetőség a Bolygó Hollandi szerep tökéletesítésére, illetve az egyszemélyes szabadidőközpont funkció ellátására. A tágas kert több lehetőséget is kínál a kikapcsolódásra és szórakozásra.

Szigetes konyha indukciós főzőlap

Minimál szigetes konyha

Szigetes konyha hat személyes reggelizőpulttal

Van egy nagyobb rész a kertben, ahol az egyszerű beton fürdőmedence és a brazil faburkolattal borított napozó rész adja a tengerparti hangulatot. De mivel az épület egészségtudatos, találhatunk itt professzionális edzőtermet, beépített fürdőt, száraz szaunát, és gőzkabint mindenféle masszázsfunkcióval rendelkező zuhannyal. S ha ez még nem lenne elég, akkor a kultúra kicsúcsosodik a mozi élményben (LCD digitális, hatalmas 133-as anamorf szélesvásznú képernyő a legkorszerűbb 9.1THX Digital Surround Sound rendszer).

Csővázas kanapé modern beton falak

Csiszolt beton padló

Lépcső üvegfallal és szalagparketta

Konyha és nappali egy térben

Üvegezett fal panorámával

Fekete fal és fekete bútorok natúr padló

Asszimmetrikus kanapé

Kerti medence

Minimál hálószoba és franciaágy üvegfallal

Fa hatású kőburkolat fürdőszobában

Térben álló fürdőkád teraszkapcsolattal

Vendég hálószoba berendezése

9.1THX Digital Surround Sound Házimozi szoba professzionális hangrendszerrel

Modern kanadai kétszintes ház medencével

Modern kanadai kétszintes ház medencével

Egy teljesen integrált úgynevezett "Control 4" otthoni automatizálási rendszer biztosítja a kényelmet és ez a kényelem lehetővé teszi, hogy ellenőrzésünk alatt tartsuk a világítást, a biztonsági rendszereket és távolról is elérhesd őket az iPhone, iPad vagy okos telefon segítségével a világ bármely részéről.

Modern kanadai kétszintes ház

A ház olyan egységet képez önmagában is, hogy a tervezők azt tapasztalták sokan nem találják a bejárati ajtót.

Szoboszlai Krisztina