Lakberendezés fehérben fehér kanapék

Világos nappali függöny nélkül

Fehér bárszék és állólámpa

Fehér minimál komód a nappaliban

Fehér konyhasziget

Fehér étkezőgarnitúra fehér vitrines tálalószekrény

Nappali fekete fehér tapétával

Barcelona szék fehérben

Fehér Ikea nappali komód

Fekete és fehér kashmir mintás tapéta

Svéd fehér konyha

Fekete fehér tálca

Fehér minimál konyhabútor ötlet

Ez az otthon a nappalitól a fürdőszobáig minden pontján a legnagyszerűbb példája annak, hogy a klasszikus fekete-fehér párosítás milyen lenyűgözően hangolja otthonunkat tökéletesre. Az összhatás megnyugtató, hangulatos és drámai. Kiegészülve a visszafogott mértékben alkalmazott pasztell rózsaszín és arany színekkel kimondottan nőies otthont alakított ki a tervező. Az enteriőr alapját a hófehér falak és a teljesen homogén, halvány bézs padló adják. A lakásban minden egyes tárgy tökéletesen illik az összképbe.

Az előszobában a mozgalmas nagy mintás fekete-fehér tapéta játékos hátteréül szolgál a hófehér bútoroknak és kiegészítőknek. A fotel lába és a gardrób króm fogantyúja elegánsan tükrözik vissza a fényt.  A nappali főszereplője az acélszürke puha szőnyeg, amin légies, krómlábú asztal kapott helyet. A kanapéra dobott színes-mintás párnák a lakás nőies vonalát hangsúlyozzák. A kanapé fölé lógatott, ars poetica-t magába foglaló képkeretek természetesen fekete-fehér színűek, a két fő szín aránya pontosan tükrözi a lakás egészében alkalmazott arányokat.

A konyha egyszerű fehérségét az alsó és felső szekrények között elhelyezett, márvány hatású burkolat töri meg. A gépek és kiegészítők természetesen feketék. A lakás többi részében használt padlóburkolat itt is folytatódik, aminek köszönhetően a hatás sokkal otthonosabb, melegebb. Az étkezőben a fény útját függőleges irányban töri meg a hófehér szalagfüggöny. A falra erősített, üveg és magas fényű fehér frontokkal ellátott tároló szekrények, és az art-deco székek tökéletesen egyedivé varázsolják ezt a helyiséget.

A hálószoba friss, divatos hangulatot áraszt, az időtlen berendezés és a természetes színű padló ideális, kényelmes és nyugodt pihenőhellyé teszik az enteriőrt. A fekete Winchester fejtámla és a kiegészítők a hagyományos és mai stílust ötvözik, így lesz a végeredmény egy mindig divatos helyiség. A fürdőszoba tisztálkodásra és kikapcsolódásra lett tervezve. A fehérség tisztaságot sugall, a kiegészítők pedig megnyugtatják a szemet. A halványkék és fehér csempék, a fehér szerelvények és a fekete-fehér zuhanyfüggöny az egész lakáson végigvonuló hangulatot tükrözik.

Fehér hálószoba szürke fejvéggel

Nyitott gardróbszekrény

Egyszerű fürdőszoba berendezés egyszínű csempével

Szöveg: Vasas Anikó