1. 69 nm-es flegma legénylakás a Nyugatinál 

Rettenetes állapotban kapták meg ezt a lakást. Nem a fizikai állapota, hanem a kihagyott lehetőségek voltak rettenetesek. Nézzétek meg Bonta Gáspár építész tervei alapján átalakított 69 nm-es lakást!

Teljes cikk megtekintése

69 nm-es flegma legénylakás a Nyugatinál


2. Falbontás után éledt újjá a budapesti 31 nm-es pici lakás

A TimeLessDesign lakberendezői újabb feladatot kaptak. Budapesten a Honvéd utcában kellett egy kis alapterületű lakást átalakítaniuk, ami eredetileg mindössze egy szobából, egy főzőfülkéből és a mellékhelyiségekből állt. 

Teljes cikk megtekintése

Falbontás után éledt újjá a budapesti 31 nm-es pici lakás


3. Teljes felújításon átesett 80 m2-es belvárosi lakás

Az ingatlanhirdetésben sokáig nem volt érdeklődő a belvárosi, jó helyen lévő lakásra előnytelen elrendezése, rossz állapota miatt. A Kiss Márta Mária lakberendező azonnal meglátta a felújításban rejlő lehetőségeket.

Teljes cikk megtekintése

Teljes felújításon átesett 80 m2-es belvárosi lakás


4. Csak 30 m2-es ez a minilakás, de megvan benne minden ami kell

Előfordul, hogy kis lakások esetében sem szeretnének a tulajdonosok mindent fehérben és világos színekben látni csak azért, mert az az optimális. Nézd meg milyen lett a 30 m2-es minilakás látványterve! 

Teljes cikk megtekintése

Csak 30 m2-es ez a minilakás, de megvan benne minden ami kell


5. Kortárs modern lakberendezés egy 52 m2-es panellakásban

A 2017-es évben szeretnénk a Lakberinfón több színvonalas panellakás átalakítást bemutatni, ahol a kötött adottságok mellett is sikerül a legtöbbet kihozni a lehetőségekből. Első állomásunk egy moszkvai 52 m2-es panellakás. 

Teljes cikk megtekintése

Kortárs modern lakberendezés egy 52 m2-es panellakásban

Ha még több lakás és házátalakítást szeretnél nézni, akkor keresd fel az oldalunk Házak, Lakások rovatát és hazai és külföldi lakberendezők és belsőépítészek által készített remek otthonokat fogsz találni!