1. 69 nm-es flegma legénylakás a Nyugatinál 

Rettenetes állapotban kapták meg ezt a lakást. Nem a fizikai állapota, hanem a kihagyott lehetőségek voltak rettenetesek. Nézzétek meg Bonta Gáspár építész tervei alapján átalakított 69 nm-es lakást!

Teljes cikk megtekintése

69 nm-es flegma legénylakás a Nyugatinál


2. Falbontás után éledt újjá a budapesti 31 nm-es pici lakás

A TimeLessDesign lakberendezői újabb feladatot kaptak. Budapesten a Honvéd utcában kellett egy kis alapterületű lakást átalakítaniuk, ami eredetileg mindössze egy szobából, egy főzőfülkéből és a mellékhelyiségekből állt.

Teljes cikk megtekintése

Falbontás után éledt újjá a budapesti 31 nm-es pici lakás


3. Teljes felújításon átesett 80 m2-es belvárosi lakás

Az ingatlanhirdetésben sokáig nem volt érdeklődő a belvárosi, jó helyen lévő lakásra előnytelen elrendezése, rossz állapota miatt. A Kiss Márta Mária lakberendező azonnal meglátta a felújításban rejlő lehetőségeket.

Teljes cikk megtekintése

Teljes felújításon átesett 80 m2-es belvárosi lakás


4. Csak 30 m2-es ez a minilakás, de megvan benne minden ami kell

Előfordul, hogy kis lakások esetében sem szeretnének a tulajdonosok mindent fehérben és világos színekben látni csak azért, mert az az optimális. Nézd meg milyen lett a 30 m2-es minilakás látványterve!

Teljes cikk megtekintése

Csak 30 m2-es ez a minilakás, de megvan benne minden ami kell


5. Kortárs modern lakberendezés egy 52 m2-es panellakásban

A 2017-es évben szeretnénk a Lakberinfón több színvonalas panellakás átalakítást bemutatni, ahol a kötött adottságok mellett is sikerül a legtöbbet kihozni a lehetőségekből. Első állomásunk egy moszkvai 52 m2-es panellakás.

Teljes cikk megtekintése

Kortárs modern lakberendezés egy 52 m2-es panellakásban

Ha még több lakás és házátalakítást szeretnél nézni, akkor keresd fel az oldalunk Házak, Lakások rovatát és hazai és külföldi lakberendezők és belsőépítészek által készített remek otthonokat fogsz találni!

Lakberinfo logo