Most azok maradjanak velünk akik szeretik a rusztikusság igazi érdes és nyers változatát. Érdekes kontrasztot láthatunk ez elegáns bútorok, kiegészítők és a fa nyersességének, szándékos kidolgozatlan felületeink egyidejű alkalmazására. 

Az új építésű ház látható felületein régi épületből bontott gerendákat és deszkákat használtak. Az egyszerű fogas alatt egy pad fogad minket világoskék natúr szőnyeggel. 

A nappali fókuszában a kőburkolatos kandallót láthatjuk. A klasszikus kanapék alig tűnnek ki a natúr környezetből. A pados elrendezésű étkező inkább egy régi fogadó asztalára emlékeztet. 

A fém és fa kombinációjával készült fa bárszékek jól illeszkednek a szimmetriát alkotó repedezett gerendák nyers színéhez. Ez a két anyag dominál a konyhabútor felületein és polcain is. 

Rendhagyó de izgalmas burkolatkombináció. Metró csempe és rusztikus kő. 

A kockás párnahuzatok a vidéki hangulatra erősítenek rá. 

A régi kocsikerék lámpa újragondolt változata kötéllel. 

Gyerekszoba fehérre festett faburkolattal navy alapszínekben. 

A hálószoba megérdemelt volna még egy kis izgalmat, ami a dekorációt illeti. Érdekes látványelemnek a félig fehérre festett fatuskót találjuk ez jelenleg az olvasófotel tartozéka. 

Lounge pihenő a tetőtérben. A kockás anyagok itt már kárpit formájában is láthatók. 

Vendégszoba gyerekeknek, ahol a dupla emeleteságynak köszönhetően akár négy vendég is kényelmesen elszállásolható. 

Létezik ennél rusztikusabb olvasókuckó? A puha párnáknak köszönhetően a legváltozatosabb testhelyzeteket vehetjük fel az olvasáshoz.