A vadonatúj épületben a lakások különböző méretűek és elosztásúak a változatos bérlői igényeknek megfelelően. Mint mindig, a lakásokat most is a Flatco lakberendezői álmodták meg nagy gondossággal, odafigyelve arra, hogy minden lakástípus saját, egyedi hangulatot adjon át.

Íme a különböző stílusú lakások: 


Golden Hour

A lakás kialakítását a természet ihlette, a mélyzöld és barna színek, olyan nyugalmat sugároznak , mint a lenyugvó őszi nap az erdő felett. A Flatco lakberendezői ezt a fajta érzést szerették volna becsempészni ebbe az otthonba. A naturalista anyagok és a föld tónusú színek természetközeli hangulatot kölcsönöznek a lakásnak. Az eredmény pedig olyan, mintha egy erdei kis házban lennék, ahol a lakók élvezhetik a környezet nyugalmát még a nyüzsgő város közepén is.

Golden hour lakás 3

Golden hour lakás 1

Golden hour lakás 2


Rocky Coast

A lakást úgy tervezték, hogy lakói az óceán közelében érezhessék magukat. A természetes színek és a homokos partra emlékeztető árnyalatok megnyugtató energiákkal töltik meg a tereket. A világosbarna felületek a homokot, míg a kékek a vizet jelképezik. A bútorokat úgy választották ki, hogy kényelmesek és stílusosak legyenek, nagy hangsúlyt fektetve a funkcionalitásra. A végeredmény pedig egy olyan közeg, amely egyszerre élénkít és megnyugtat. Kiválóan alkalmas a lazításhoz egy hosszú nap után.

Rocky Coast lakás 1

Rocky Coast lakás 2

Rocky Coast lakás 3

Rocky Coast lakás 4


Mint Lemonade

Amint belépsz a Mint Lemonade lakásba, úgy érzed, hogy már egy pezsgő italt tartasz a kezedben. A mentazöld és a citromsárga üde színei biztosan mosolyt csalnak az arcodra.  A nyárias hangulat pedig még a hideg téli napokat is meleggé és hívogatóvá varázsolja.

Mint lemonade lakás 3

Mint lemonade lakás 2

Mint lemonade lakás 1

Mint lemonade lakás 4

Nézd meg a lakásainkat a virtuális túra segítségével: www.flatco.hu/teve33-apartmanhaz-lakasok

Teve 33 lobby

Teve 33 tetőterasz

Teve 33 szauna

Teve 33 Gym, edzőterem

Teve 33 Klubszoba másik nézet- Flatco

Teve 33 Klubszoba - Flatco

A korszerűen felszerelt és berendezett lakásokon kívül a TEVE33 további extrákat is kínál a bérlőinek. A hetedik emeleti klubhelyiségben többek között csocsó, léghoki és Xbox szoba is megtalálható. A közös társalgó kiválóan alkalmas baráti beszélgetésekre, családi összejövetelekre is, a hűtővel és mikrohullámú sütővel felszerelt közös konyha pedig akár szülinapi bulik helyszíneként is működhet. Összesen több mint 400 négyzetméter közösségi tér áll a lakók rendelkezésére. Ezek közül szó szerint is kimagaslik a közösségi tetőterasz, kényelmes kültéri bútorokkal. A TEVE33-ban tehát minden adott egy szuper lakóközösség kialakulásához!

Elérhetőségeink:

Flatco logo

Flatco bérelhető ingatlanok

Website:  www.flatco.hu
Email: info@flatco.hu
Telefonszám: +36-1-9193261 
Címünk: 1097 Budapest, Nádasdy u. 15/b. 
Facebook: Flatco Budapest     
Instagram: @flatcobudapest