A fotózásra az ünnepi időszakban került sor, így a vadonatúj berendezést a karácsonyi dekoráció is kiegészíti.

Kovács Ilona Lia a Lia Interior Design tulajdonosa: - A teljes átalakításra, felújításra váró lakást modern, letisztult stílusban terveztem ügyfeleim igényeihez, valamint a rendelkezésre álló lehetőségekhez és korlátokhoz igazítva. Minden helyiségnél egyedi belsőépítészeti megoldásokat, látvány-és hangulatvilágításokat alkalmaztam. A lakás alapszínei a világos, pasztell színek, melyek helyenként fémes, kontrasztos felületekkel egészültek ki. A nappaliban a világos színeket kékkel, geometrikus tapétával, zöld zuzmófallal valamint beépített és rejtett LED világítással egészítettem ki, melyek a tiszta, nyugodt enteriőrt így élettel töltik meg.

Konyha fényes  fehér

Áttetsző függönyök

Natúr padló a nappaliban

Karácsonyi dekor a falon

A dolgozószobában a szürkék, fehérek mellett szintén szerepet kap a geometria és a fémek használata. Az otthoni munkahelyet leginkább az egyedi tervezésű szekrény és vendégkanapé körüli egyedi tervezésű beépített LED csíkok teszik különlegessé, látványossá.

Vendégszoba

Mennyezetbe épített led fények

A hálószoba szintén látványos, design dobozolásba rejtett LED csíkokkal készült, a finom tapéták és textilek igazi luxushotel hangulatot sugároznak.

Nőies hálószoba

Bézs hálószoba

Az előszoba tervezéskor fontos szempont volt, hogy az ajtó melletti gázóra ne legyen majd szem előtt, valamint elegendő helyet kellett kialakítani a naponta használatban lévő kabátoknak, cipőknek. Az előszobába tükrös radiátor valamint egyedi tervezésű LED világítás is került szekrényekbe, gipszkartonba, lécfalba építve.

Karácsonyi dekoráció előszoba

A gardróbszoba szekrényei egyedi tervezésűek. Az elragadó mennyezeti lámpa, valamint a design, gipszkarton dobozolásba rejtett LED világítás nemcsak elegendő fényt szolgáltatnak, hanem dekoratív elemei is a helyiségnek.

Gardróbszoba részlet

A lakásban két fürdőszoba található, egy a földszinten, egy pedig az emeleten. A földszinti fürdőszoba vendégmosdó és háztartási helyiség szerepét is ellátja, a felső szint privát szféra, ahová zuhany és kád is beépítésre került. A fürdőszoba a textilmintás csempék, függönyök alkalmazásával meleg, barátságos hangulatot áraszt.

Élő növényfalas modul a fürdőszobában

Kék radiátor a fürdőben

A kivitelezés munkái többnyire befejeződtek, kivéve a nappali lépcsőkorlátját, melynek elkészítése még folyamatban van. Köszönöm Ügyfeleimnek, hogy engem bíztak meg otthonuk tervezésével, és köszönöm, hogy lehetőséget kaptunk a fotók elkészítésére. A 2020-ban készült látványtervek ide kattintva tekinthetők meg

Lia Interior Design 

www.liadesign.hu

"Legyen otthonod egyedi, hiszen Belőled is csak egy van!"

Fotó: Smid Dávid