Veranda kék zsalugáterekkel

Ez a családi nyaraló spanyol belsőépítészek jó ízlését tükrözi. Az eredetileg német tulajdonosok ki voltak éhezve a mediterrán hangulatra, lakóhelyüket végleg áttették erre a szigetre. Nem is volt kérdés, hogy a táj jellegzetességéhez igazodik majd a berendezés is, amibe egy kis Dél-Franciaországi sikket is ötvöztek. A világoskék zsalugáterek mellett az árnyékos verandán minden napszakban kellemes az étkezés és a pihenés. 

Tömörfa kültéri bútorok

A nappalit a mediterrán egy egészen letisztult változata jellemzi. Modern kandalló és kanapé, látszó gerendák és koptatott felületű bútorok. Egyensúly és egység minden részletben. 

Nappali és gerendás mennyezet

Minimál hangulatú kandalló

A spanyolos hangulatú épített konyhához pajtaajtók eltolásával jutunk. A mosogató az ablak elé került, ahol valóban egy élmény kitekinteni. 

Konyha pajtaajtókkal

A gyerekszoba méreteit nem igazán lehetett növelni, így itt az emeletes ágyas megoldás maradt. A felső ágyra egy kényelmes és biztonságos lépcsőn lehet feljutni. 

Fehér gyerekszobai ágy

Emeletes ágy gyerekszobában

Modern hálószoba rusztikus nyaralóban

A tájban az emeleti franciaágyból is gyönyörködhetünk, egy kis terasz itt is található. A fürdőszobában pedig egyszerre ketten is használhatják a faragott kőmosdókat. 

Klasszikus fürdőszoba kőmosdóval

Modern medence

Nyári étkező pazar tájképpel