A tervezői munkafolyamat olyan mozgalmas alkotási tevékenység, amelyben a tulajdonosi igényeket, sokszor lehetetlennek tűnő vágyakat szakmai tapasztalattal és szaktudással támogatva álmodunk és valósítunk meg.

Szűcs Klára lakberendező mesél nekünk a tervezői munka folyamatairól:

„Tervezés során először gondolatban több perspektívából látva vizualizálom a tereket. Megalkotom a belső koncepciót, megtöltöm azokat funkciókkal, színekkel, formákkal, fénnyel, s élettel, amit a látványterveinken keresztül prezentálok. A tervezői folyamat során megkeresem azokat az egyedi megoldásokat, amelyekkel olyan nem várt különlegességet adhatok a végeredményhez, amikre még a vágyaikban sem gondoltak a megrendelők. Meg kell találni azokat az apró részleteket, amik révén a tulajdonos harmóniába kerül az otthona minden szegletével. Ilyenkor nem csak a szemnek tetsző dolgokról beszélünk, hanem olyan érzés- és impulzusvilágról, amit nap mint nap szívesen szeretnének megélni.

A látványterven bemutatott enteriőrök minden részletét egyeztetjük. Ezek véglegesítéséből készülnek a megvalósításhoz szükséges kiviteli tervek, s a tényleges megvalósítási folyamat, melyet az átadásig felügyelünk.

Ebben az otthonban a látványterveket átnézve minden elegáns, békés és nyugodt. A nappali belső térelrendezése javaslatunkra megváltozott.

Nappali natúr sznekkel

A kamra helyiség elbontásával a konyha a nappali teréből kikerült, és új pozícióba került, aminek révén nem rögtön egy munkazónába érkezünk. A konyha eltolásával a nappali tér megnövekedett, ennek köszönhetően a szép belső kert felé tekintő új pozícióba került. A letisztult térben tudatos rendezettség uralkodik, sok láttatott és rejtett tároló funkcióval. A színösszeállítás egységesen semleges, amelyet a bútorokban megjelenő díszítő betétek és lámpákban, kiegészítő dísztárgyakban megjelenő arany színvilág szolid eleganciája tesz különlegessé. A konyhasziget bárpultja és az étkező asztal tartó szerkezete egyedi hullám motívuma mozgalmas egyediséget ad a térnek.

A nappali, konyha és az étkező formálásakor az egyszerűségben jelen lévő praktikum, az időtálló megoldások, a térben szinte észrevétlennek tűnő közlekedési útvonalak kialakítása mellett az elegancia érzését nyújtó formák, s egy csipetnyi extravagáns egyediség létrehozása mind-mind szempont volt.

Nyitott polcokkal tarkított minimál konyha

Kertre néző nappali

Nappali, konyha és étkező egy légtérben

Elegáns tálalószekrény és design lámpák

Félszigetes konyha íves pulttal

A szülői hálószoba egy olyan különálló intim lakóegység, ahol a pihenés, a kényeztető relaxálás, tisztálkodás, öltözködés külön-külön egységei egy légtérben, de mégis elválasztva vannak jelen. A meleg föld tónusú színek, a különböző rejtett világítások hívogató otthonosságot nyújtanak a háló és a gardrób blokkban egyaránt. A fürdőszoba blokk tisztálkodási zónája takart, a fürdőszoba letisztultságát az egyedi tükrök és a fények teszik mozgalmassá.

Hálószoba és fürdőszoba egy légtérben

Led világítás és dekorlapok hálószoba

Térben álló kád üvegfal mögött

Elegáns dupla mosdós fürdőszoba pult

Gardróbszoba és mosdópult

A gardróbban a ledvilágítással hangsúlyozott polcok, üvegpolcok adnak tárolási és egyben dekorálási lehetőségeket, s egyediséget. „

Szűcs Klára lakberendező

www.szucsklara.hu

Facebook.com/onlineinteriordesignplan

Telefon: 06 (30) 961-3666

Fürdőszoba | Látványtervezés | Burkolattervezés | Lakberendező

Szűcs Klára lakberendező