A mai tulajdonosok évekkel ezelőtt erre kerékpároztak, amikor az egykori ház kapuján meglátták az eladó feliratot. A ház akkor még nem volt túl érdekes, de a kert üde zöld voltt, hívogató, több öreg diófával, almafával, cseresznyefákkal. A vásárlást követően Stanisław Sibilskit a "Czas Architekci" stúdió építésze vállalta az épület újratervezését. Az új tulajdonosok meleg, otthonos légkörre vágytak. Nem volt szó konkrét belsőépítészeti stílusról, de szívesen láttak bohó és etno elemek. A házban nyugodt és laza légkörnek kellett lennie, és tükröznie kellett a házigazdák egyéniségét és jellemét.

Kétszintes családi ház

A régi épület teljesen új homlokzatot kapott. Szürke elemek keretezik a modern nyílászárókat, tolóajtókat. Az épületen kívül a kerti is megújult. Sok fehér kaviccsal, modern kerti burkolatokkal és zöld pázsittal. 

Nagy zöld L-alakú kanapé nappaliban

A nappali etno hangulatú dekorációjához egy tényleg puha és nagy kanapét választottak. Ezt szépen egészíti ki a fonott fotel és a tömörfa lerakóasztal. 

Médiafal antracitszürke

Az antracitszürke fal sötét egységét a változatos dísznövények teszi frissé ás üdévé. A kis dekorációs elemek az üvegvázák, dísztárgyak otthonossá teszik a nappali légkörét is. 

Zöld kanapé natúr tölgy fapadlóval

A tér közepére tervezett modern kétoldalú kandalló kőmintás burkolatot kapott. A kanapé változatos szőttesszerű díszpárnái tovább erősítik az etno jelleget. 

Vitrinszekrényes konyhasziget

Natúr fa és antarcit színkombinációból épül fel a konyha. Az üvegezett szekrényelem a tulajdonosok külön kérése volt. A fekete Hisense hűtőszekrény szintén a tulajdonosok büszkesége. 

Étkező Thonet székekkel

Az étkező eklektikus megjelenéséről a Thonet székek és a kandalló burkolata gondoskodik. A világtérkép a fél világot bejárt házaspár emlékei miatt került a falra. 

Egyedi falipolc gipszkarton falban

Az emeleten két fürdőszoba is található. A berendezésük hihetetlenül jól sikerült. Fekete-fehér kőmintás lapok, fekete és zöld zellige csempék teremtenek esztétikus mégis nyugtató környezetet. Az egyikben egy térben álló kádat helyeztek el, a másikban a zuhanyzást kedvelő családtagok vagy vendégek használhatják. 

Emeleti nagyon trendi fürdőszoba

Fekete falicsempe és lebegő fürdőszobaszekrény

Zöld zellige csempe falra

Zellige csempe zuhanyzóba

A hálószoba tágas és kényelmes. A zöld, egyedi méret szerint épített komód nagyon szép eleme a térnek. Az ágy jóval szélesebb az átlagosnál, így biztosítva a nyugodtabb alvást. 

Szülői hálószoba komóddal és sminkasztallal

Lebegő éjjeliszekrény és fali lámpa

Szóló bőrfotel hálószobában

Kültéri és kerti garnitúra fonott étkezőfotelekkel

Az üvegezett tetőterasz alatt egy nagyon szép fonott székekből álló kültéri étkező kapott helyet. Akik pedig a jó időben a napozást választják, őket két kényelmes napozóágyon tölthetik kellemesen az időt. 

Fa napozóágyak kényelmes párnákkal