Cikkünkben megmutatjuk, hogy mik lehetnek a leggyakrabban előforduló buktatók, amire, ha odafigyelünk, sokkal gördülékenyebben mehet a folyamat. Ezen kívül figyelmükbe ajánlunk egy generálkivitelezésben jártas csapatot. 

Ház tervezés

Fontos az előkészület

A hétköznapjainkban is rengeteg dolgot tervezünk meg. Mikor vásároljunk be, ki hozza el a gyereket az oviból, mit csináljunk a hétvégén. Ha ezek a dolgok nem teljesen úgy alakulnak, ahogy elterveztük, nem gond, alkalmazkodunk a helyzethez és újra tervezünk. Egy családi ház építésénél ez nem így van. Minden apró lépést nagy figyelemmel, pontosan meg kell tervezni előre. Itt ugyanis, ha valami másképp történik, az több százezer, ha nem millió forintunkba kerülhet. Így hát az első lépés a tervezés. Olyan szakértő csapatot kell találni, akik nem csak a kivitelezést, de a folyamat legelső lépését is vállalják. Ez fontos, hiszen a hatályos jogszabályoknak megfelelően kell előkészíteni a tervdokumentációt és várható költségvetést. Ha pedig valamiben nem vagyunk biztosak, akkor hasznos tanácsokkal tudnak ellátni minket.

A jó generálkivitelezésen múlik szinte minden

Nem számít, hogy családi ház, könnyűszerkezetes, vagy tégla, a lényeg, hogy megtaláljuk azt a csapatot, akik megbízhatók, gyorsan és precízen dolgoznak.

A Lukács General csapata sok éves tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik. Emellett az építés összes folyamatát vállalják, így a tervezéstől egészen a kivitelezésig, mindent rájuk bízhatunk. A generálkivitelezés során fontos szempont számukra pontos, gyors és szakszerű kivitelezés. Ráadásul végig tartják a kapcsolatot az ügyfeleikkel, így folyamatosan tájékoztatják őket a munka folyamatáról, és még a felmerülő kérdéseket is megválaszolják. Emellett segítenek minden szükséges engedély beszerzésében, így nekünk valóban nincsen gondunk semmire. Segítségükkel nyugodtan koncentrálhatunk a munkánkra és a hétköznapi életünkre, abban a tudatban, hogy a házunk építése a legbiztosabb kezekben van. Mindezt szerződésbe foglalva garantálják, hogy a kulcsrakész házat pontosan az előre egyeztetett időben át fogják adni.

(x)