Festett betonburkolat

Sokszor az újévi fogadalmai között szerepel, hogy tavasszal felfrissítjük otthonunk hangulatát. Ehhez nem kell nagy felújításokra gondolni, elég lehet csak egy új falburkolat, vagy néhány új bútor. Ha már csak egy helyiségben megváltoztatod a fal kinézetét az az egész lakás hangulatára hatással lesz. 


Egy könnyű burkolat előnyös tulajdonsággal

Falburkolat tekintetében ma már sokkal nagyobb kínálat közül választhatunk, mint néhány évtizede. Míg akkoriban a legtöbb ingatlanban tapétával találkozhattunk, vagy színesre festett falakkal, addig ma már különböző fa, tégla, kő, vagy betonburkolatokkal színesíthetjük otthonunk miliőjét. A hatalmas kínálatban azonban könnyű elveszni, ezért a választás előtt érdemes átgondolni milyen hatást is szeretnénk elérni. 

Betonhatású falburkolat táblában

Manapság egyre nagyobb divatnak örvendenek a természetes, vagy az élethű hatást keltő anyagok. A kő- és téglaburkolatok modern, letisztult, vagy éppen rusztikus hangulatot teremtenek. A beton az utóbbi évek népszerű felülete volt, de még mindig megtalálható a burkolatgyártók kínálatában. Ez a trend biztosan velünk marad még jó ideig. Jól kombinálhatók a padlólapok és a falburkolatok egymással, ha mindkettő betonos jellegű. Sok esetben azonban nehéz súlyukból adódóan nem a legideálisabb választás. Szerencsére erre is született már remek megoldás! A Star Stone élethű betonburkolatai könnyű súlyuk miatt ideális választás minden falfelületre, ráadásul erős szerkezeti ellenállásuknak köszönhetően még a kőnél is jobb választás lehet. 

Betonhatású lapok kültérre és beltérre

A betonhatású burkolat előnyei

A betonhatású burkolatok számos előnnyel rendelkeznek: 
    • Az élethű betonburkolatok olyan valósághű megjelenést kínálnak, mint a valódi beton, így a helyiségben lévő összes többi elem harmonikusan illeszkedhet bele.
    • Kiváló minőségűeknek köszönhetően tartósak és strapabírók, így hosszú távon lehet rájuk számítani.
    • Könnyen tisztíthatók, így a helyiség tiszta és rendezett marad.
    • Az élethű betonburkolatok számos különböző kivitelben kaphatók, így könnyen találhatunk olyat, ami illeszkedik az általunk megálmodott helyiség stílusához.
    • Sokkal könnyebbek, mint a valódi kő burkolat, így egyszerűbb őket felszerelni és kevesebb alapozásra van szükség.

A Star Stone weboldalán a teljes kültéri és beltéri burkolat választékot felfedezheti.