Boconcept étkező

Használjon tiszta fehér, valamint természetes színeket, hogy az eredetiség érzetét és nyugalmat teremtsen otthonában. A könnyedebb, fejtámla nélküli bútorok és tompított pasztell színek felhasználásával, frissességet és világos hangulatot teremthet, miközben a rusztikus lakberendezési kiegészítőkkel való díszítés, egyfajta természetközeli érzetet ad.

Világos terek skandináv stílusban

Türkiz kanapé egy skandináv enteriőrben

Fa és filc
A világos fa és a filc közvetíti az északi stílust és párosítva a fehér Copenhagen nappaliszekrény letisztult vonalaival a szoba nyugodtságot áraszt.

Copenhagen szekrény Boconcept

Copenhagen szekrény Boconcept kanapéval

Puha és éles
Engedje, hogy a könyvespolc éles vonalai kontrasztba kerüljenek a lágy, lekerekített fotelével. Így határozott, de mégis hívogató hangulatot hozhat létre a Como moduláris polcos elemeivel.

Como szekrény Boconcept

Fehér és világos
Ne féljen használni fehéret fehérrel és hagyja, hogy a bútorok egybeolvadjanak a falakkal. A fotókon látható ülő- és lakásbútorok megvásárolhatók a BoConcept üzleteiben.

Como szekrény Boconcept design fotellel

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate üzletházban, Árpád fejedelem útja 26-28. 1023 Budapest, a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont I. emeletén, az M1 autópálya mellett, a 14. kijáratnál, 2045 Törökbálint címen.


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu