Fehér BoConcept kanapé

NOVEMBER 9-19 között 15% kedvezmény!

Látogasson el az Önhöz közeli BoConcept üzletbe november 9 - 19. között, és 15% kedvezményt kap a 950.000 forint feletti megrendelés árából.

Kanapé újdonság a BoConcept bemutatótermeiben. Puha és stílusos, a Nantes kanapé sokrétű kényelmet nyújt, amelyre leülve pihenhet, és elzárkózhat a világ elől. Tartson egy kis szünetet és vonuljon vissza az elegáns kényelembe. A puha és elegáns Nantes kanapé olyan megnyugtató fülkét kínál, ahol leülhet, lazíthat és elkülönülhet a világ többi részétől. Szinte olyan, mint egy szoba a szobában. 

Akciós kanapé

Nantes kanapé

BoConcept lakberendezési üzlet

Dán design fotel

NÉHÁNY TERVEZŐNK!

A tervezők, akikkel együtt dolgozunk, a legjobbak közé tartoznak Dánián belül és kívül egyaránt. Mindannyian díjnyertes szakemberek, ez magától értetődik. Azonban talán még többet nyom a latban, hogy egyformán értelmezzük, milyen a kiváló design: az elegáns, aprólékosan kidolgozott termékek, amelyek tükrözik a beléjük fektetett munkát, és amelyek jobbá teszik az életünket. 

Az életünket is rábíznánk a kollekció mögött álló alkotókra. A több mint százfajta szövetnek és bőrnek, a számtalan anyagnak, színnek és személyre szabható lehetőségnek köszönhetően ön bízhat abban, hogy a designjaink segítségével az otthona gazdagabb lesz.

Henrik Pedersen

Henrik Pedersen
Henrik Pedersen divattervezőként diplomázott 1990-ben, de tanulmányait arra használta, hogy a design teljes spektrumát felfedezze. A matematika iránti érdeklődése, kiegészítve a széleskörű tapasztalataival, olyan intuitív képességgel ruházta fel, hogy képes gyorsan megítélni, hogy egy új terv működni fog-e, vagy sem. 'A tapasztalat és a tudás segít, de a különbség abban rejlik, hogy ezeket miként használod. A józan ész és a szakma iránti szeretet, messzire tud vinni.' 

Karim Rashid

Karim Rashid
Karim Rashid generációjának egyik legkreatívabb tervezője. Lenyűgöző portfóliója több mint 3000 gyártásban levő tervet tartalmaz, a bútoroktól, kiegészítőktől kezdve üzletberendezéseken át, a luxus cikkekig. Karim számára a funkcionalitás és a minimalizmus nélkülözhetetlen. Mindemellett az is célja, hogy alkotásai megmozgassák, de egyben meg is nyugtassák az embereket. Ezt a megközelítést 'érzéki minimalizmus'-nak nevezi.

Frans Schrofer tervező

Frans Schrofer
Frans Schrofer három évtizede irányadó a holland bútortervezésben. Vezérelveit úgy fogalmazta meg, hogy "eszközök megalkotása az élethez". Védjegye a kortárs design, némi csavarral. A híres absztrakt festő Willem Schrofer fiaként, Frans kreatív környezetben nőtt fel. Jelenleg Hollandia egyik leginnovatívabb tervezőirodáját vezeti sokoldalúan képzett csapatával, a Studio Schrofer-t.

Oki Sato japán tervező

Oki Sato
Oki Sato 2002-ben alapította a világhírű tervezőirodát, a nendo-t. 2012 óta több "Designer of the year" díjat is elnyerte. nendo portfóliója lenyűgöző kiállításokat, díjakat és nagyszerű alkotásokat tartalmaz. Alkotói filozófiájuk, hogy apró 'hű-ha' pillanatokat hozzanak létre az emberek mindennapi életében. Egy csipet humor kiséretében, ez tükröződik terveikben és azok minimalista, de karakteres formáiban.

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate üzletházban, Árpád fejedelem útja 26-28. 1023 Budapest, a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont I. emeletén, az M1 autópálya mellett, a 14. kijáratnál, 2045 Törökbálint címen.


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu