Az IKEA választékában akasztók, padok, cipős szekrények és egyebek széles választéka teszi lehetővé az előszoba egyszerű rendszerezését anélkül, hogy a költségek túlzottan megterhelők volnának.

Legyen szó csizmákról, táskákról, kulcsokról vagy egyéb olyan nélkülözhetetlen kellékekről, amelyek az előszobában keresik az otthonukat, tárolóink és ruharendszerezőink éppen azért vannak, hogy a dolgaid mindig rendben és kéznél legyenek. A jól átgondolt tárolás segíthet, hogy az előszobád olyan hellyé váljon, ami nap mint nap lenyűgöz a rendezettségével. Vegyítsd és igazítsd egymáshoz a cipőtárolókat és a ruhatartó állványokat, hogy a legtöbbet hozd ki a rendelkezésre álló helyből és a költségvetésedből.

Néhány aktuálisan kapható előszobai bútor az IKEA-tól:

Ne hagyd, hogy kedvedet szegje, ha az előszobád mérete kicsi – így is megteremtheted azt a helyet, ahova belépve minden alkalommal öröm tölti el a szíved. Gyűjts ötleteket ebből a tradicionális stílusú, praktikus tárolási megoldásokkal és bűbájos részletekkel teli előszobából, ahonnan még egy olyan trükköt is elleshetsz, aminek köszönhetően a kulcsaid sem fognak elkeveredni többé.

Ikea előszobai szekrény

Vidám, hívogató színpalettájával és praktikus ötleteivel ez a modern előszoba komolyan veszi a játékot a színekkel. Az alaphangot a cukorpasztell árnyalatú falak, valamint az egyszerű, fehér tárolóbútorok adják meg, és háttérként szolgálnak a gondosan megválasztott kiegészítőknek és mindennapi tárgyaknak.

Ikea tárolószekrény

Még ha az előszobád a legkisebbek közé tartozik is, nagyszerű előtér válhat belőle. 

Fonott előszobai pad

Ha szereted a stílusos és a természet gazdagságát megidéző berendezést, ez az előszoba biztosan elnyeri a tetszésedet. A modern tárolóbútorok egyenes vonalait és sima felületét a természetes színek és anyagok keveréke lágyítja, így kellemes tapintású, harmonikus és hívogató hangulatú előszobába léphetsz be.

Ikea cipősszekrény

Ez a hagyományos stílusú, barátságos előszoba apró ugyan, mégis érezhető, hogy van benne elég hely még akkor is, ha az egész család használja. A kültéren használt tárgyaknak rendezett tárolóhely jut az egyszerű, nyugodt és érdekes-izgalmas részletekkel kiegészített bútorokban, amit a természetből vett rengeteg inspiráció csak még vonzóbbá tesz.

Fiókos szekrény

Ez itt egy előszoba, ami olyan rövid, hogy szinte észre sem veszed. Néhány lépéssel eljutsz a bejárati ajtótól a nappali kényelmes kanapéjához. A berendezés többnyire modern, de a gardróbokon hagyományos, osztott stílusú paneles ajtók vannak. Ezek segítenek egyesíteni a két zónát, miközben rengeteg jól szervezett tárolóhelyet biztosítanak.

Nagy előszobai gardrób

Ha plusz helyre van szükséged a munkádhoz vagy a hobbidhoz, miért nem rendezed be eszerint az előszobát? Tedd nyugodt és barátságos hellyé okos tárolókkal és fókuszált világítással, majd helyezz el benne egy összecsukható asztalt, és máris kész az új zugod, ahol magukkal ragadnak a kreatív ötletek.

Kalaptartós ikea előszobai állvány

Tele a ház? Ezek az okos megoldások még egy szűk előszobában is jól működnek, hogy a készülődés mindenki számára gördülékeny legyen. Dupla funkciós bútorok, kijelölt helyek a mindennap használatos dolgok számára, és személyre szabott tárolás – mindez nagyon is megfizethető áron.

Fali tárolók

Kis alapterület, trükkös sarkok és rengeteg holmi, aminek mind tárolót kell találni? Komoly kihívásnak hangzik! Ám ügyes tárolási ötletekkel és hangulatjavító színekkel az előszobád akár az új kedvenc helyiséged is lehet!

Fiókos előszobai szekrény

IKEA előszobai bútorok oldala >>