A kávé az ébredés és a komfort szinonimája. Azonban a reggeli koffein bevitel nem csak az éberséghez szükséges – a mindennapos rituálé a lelkünket is feltölti. Így hát miért is ne teremthetnénk az irodánkban egy helyet, ahol a minőségi kávé elkészítése és elfogyasztása szent és sérthetetlen?!

Kávégépbérlés

1. Kávégép bérlés – a legfontosabb kellék

Az ipari kávégép bérlés bevett szokás olyan helyeken, ahol átlagon felüli kávé mennyiség fogyásával kell számolni, például nagyobb vállalatoknál vagy üzemekben. Ám ma már a kávégépbérlés kisebb vállalkozások számára is elérhető és kényelmes megoldás. 

A bérlésnek számtalan előnye van, amelyek közül fontos kiemelni, hogy ezzel a módszerrel úgy ihatsz minden nap prémium minőségű kávét, hogy nem kell beruháznod egy méregdrága kávéfőzőre és a karbantartást is sokkal kedvezőbb áron úszhatod meg.

Modern kávégép

2. Kialakítás és dekoráció

A kávézósarok legyen önmagában is stílusos eleme az irodának. Gondolni kell a dolgozók feltöltődésére, és a vendégek, ügyfelek komfortjára is. Ezt a zónát az íróasztaloktól távolabb alakítsuk ki, és lehetőleg ablak közelében legyen. Nagy hasznát vehetjük néhány kis méretű lerakóasztalnak, ahová a kávét, a telefonunkat vagy éppen egy laptopot is elhelyezhetünk. Válasszunk stílusos, de kis méretű műanyag ülőbútorokat, vagy olyan kárpitozott székeket, ahol a szövet könnyen tisztítható.

Világos konyha és étkező

A kávégép környezete mindig legyen tiszta, és üres pohárból és csészéből is legyen többféle. A kávégép mögé könnyen tisztítható falburkolatot, vagy csempét válasszunk, ami színében és anyagában is jól illik a kávézó környezetéhez. 

Irodai kávézósarok

Elszeparált kávézó zóna

Térelválasztó irodában

3. Minőségi kávé

A tökéletes kávéélmény nem jöhet létre minőségi kávé nélkül. Éppen ezért fontos, hogy az irodai kávésarok polcait is töltsd fel jó minőségű alapanyagokkal. Próbálj ki specialty kávékat és különleges kávé recepteket is! 

Kávézósarok kanapékkal

Gondoltál már arra, hogy a kávé mellett más melengető italt is kipróbálj? A kávésarokban tökéletes helye lehet egy vízforralónak és minőségi szálas teáknak is. A teakülönlegességek világa kiválóan kiegészíti a kávét és sokszor jobb választásnak bizonyul egy ilyen forró ital. Hideg téli délutánokon, amikor már túladagoltuk a koffeint, ideális választás lehet.