Közös vonásuk, hogy nagyrészt egykori gyarmatokról származnak, így az őslakosság kézműves hagyományai és a történelmi korok, civilizált kultúrák formavilága keveredik bennük. Kereskedésünk egyedülállóan színes kínálata három fő területről származik.

Indonéziából érkeznek a teakfából, mahagóniból készült tömörfa bútorok, tengerifű-garnitúrák és paravánok, a kultikus szobrok és maszkok, a természetes anyagú lámpák és falikarok, a sokféle méretben készült képkeretek, tükrök, terítési kellékek.

Thaiföldről szerezzük be a rattan-berakásos bútorainkat, a halcsont faragással díszített tárgyakat, a környezetbarát díszcsomagolási kellékeket és papírárut, a változatos díszítésű, faragott dobozokat, dísztárgyakat.

Indiából származik textíliáink nagy része, párnák, ágytakarók, terítési szettek, tányéralátétek, csakúgy mint a füstölők, hennák, ékszerek, valamint az üveglámpák és réztárgyak. Felsorolásunk természetesen nem teljes, árukészletünk hetente változik, bővül.

Reméljük, hogy gazdag ajánlatunkból Ön is talál kedvére, lakásába valót. Mixelje bátran különböző tájak bútorait, dísztárgyait és alakítson ki otthonában különleges atmoszférájú egzotikus enteriőrt, melyhez nálunk minden kelléket megtalál.

Fotó: Harsányi Gábor

Üzletünk címe:

AURA Első Egzotikus Lakberendezési- és ajándék központ
Cím: 1035 Budapest, Vihar u. 22.

Nyitva tartás:
hétfőtől-péntekig: 08-18h
szombaton: 09-14h

Telefon:
06-1-430-1636
06-30-964-2465
06-30-619-5209

www.aurahome.hu