Meglátásunk szerint a fürdőszoba nem mellékhelyiség, hanem lakásunknak az a része ahol a felkelés utáni és a lefekvés előtti időt töltjük, tehát érdemes figyelmet szentelni a berendezésére. A reggeli rohanásban szempont a praktikusság, este azonban inkább a lazításé és a kényelemé a főszerep, amikor egy fárasztó nap után jólesik elnyúlni egy kényelmes kádban.

“25 év tapasztalata 25 év lendülettel” szól a mottónk, hiszen a FiloSzaniter Fürdőszoba stúdió családi vállalkozás, ahol a megbízhatóságra garancia apa 25 éves kereskedelmi tapasztalata, a lendületre pedig 25 éves lánya.

Filo Frigyes és lánya Filo Zsófia - FiloSzaniter

Ami a megközelítést illeti, a XI. kerületben, a Hauszmann Alajos utcában található stúdiónk. Kialakításánál törekedtünk a barátságos hangulatra, ezért öt mintafürdőszobát rendeztünk be. Reméljük, ezzel segíteni tudunk majd vásárlóinknak, hiszen így nem csak egy-egy mintadarabot láthatnak úgymond múzeumi körülmények között, hanem olyan berendezett kompozíciókat, melyek a lehetőségeknek megfelelően a legjobban hasonlítanak egy igazi fürdőszobára. A bemutató boxok mérete átlagosan négy négyzetméter, tehát mint egy átlagos fürdőszoba, így az arányok is jobban érzékelhetőek. Elő szokott fordulni ugyanis más jellegű termék vásárlásánál is, hogy kiállítva nagyon jól néz ki, aztán hazaviszi az ember és valahogy mégsem olyan, mint amilyen a bemutatóteremben volt.

Filoszaniter Fürdőszoba Budapest

A mintafürdőszobák mellett tematikus wc, mosdó és csaptelep bemutató is helyet kapott, ahol az eladók segítségével meg lehet tekinteni a különböző típusokat. Ez utóbbi alapos megismerésére kialakítottunk egy kis részt, ahol bekötöttünk csaptelepeket és ki lehet őket próbálni működés közben. A mintafürdőszobák burkoltak, így a csempekínálat is megtekinthető.

Forgalmazott márkáink listája egyrészt a weboldalunk alján található, ahol a márkák logójára kattintva rövid ismertető olvasható, másrészt a termékek fülről is elérhetőek. Mivel mindegyik gyártó termékpalettája rendkívül széles, a konkrét termékekről stúdiónkban lehet érdeklődni.

A választékot a bemutatóterem által nyújtott szolgáltatások egészítik ki, melyek közül a legfontosabbak a főoldalon találhatóak, bővebben pedig a szolgáltatások menüpont alatt olvashatunk. Egyéni vásárlóinknak történő tanácsadás és tervezés mellett szeretnénk a belsőépítészek és lakberendezők figyelmébe is ajánlani stúdiónkat, akár megbízóikkal együtt is, hogy ha már megvannak a kész tervek akkor segítünk konkrét szaniterekkel berendezni az adott fürdőszobát.

Filoszaniter kizárólagos termék - mosdó

Egyes termékek, mint az itt látható mosdó, csak a FiloSzaniterben kaphatók

Annak érdekében, hogy minél jobban tudjuk tartani a kapcsolatot vásárlóinkkal, létrehoztuk Facebook oldalunkat, mely a honlapunk minden oldalának alján megtalálható a Kövessen minket ikonra kattintva. Oldalunkhoz blog is tartozik, ahol a SzaniSzerda sorozatban konkrét, szakmai anyagokat olvashatnak az érdeklődők, ami segítséget nyújt a szanitervásárláshoz. Emellett lehetőség van feliratkozni rendszeresen jelentkező hírlevelünkre, hogy senki se maradjon le az újdonságokról. Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni velünk, kérés, kérdés esetén állunk
rendelkezésre a Kapcsolat fülön található elérhetőségeinken, illetve az oldal alján található Írjon nekünk mező kitöltésével. Várjuk kedves vásárlóinkat sok szeretettel üzletünkben, ahol velünk, tulajdonosokkal
találkozhatnak.

 Filoszaniter Fürdőszoba Budapest

www.filoszaniter.hu

Elérhetőség: 1116 Budapest,
Hauszmann Alajos u. 4/b.

 Telefon: +36 20 484 90 25

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00 - Szombat: 10:00 - 13:00
Vasárnap: zárva