Bazi Bazár a Bálnában vintage lakberendezés

Persze ahhoz, hogy ezek az imádnivaló régiségek egy modern enteriőrben is megállják a helyüket, nagy adag kreativitásra, és még több elszántságra van szükség. A Bazi Bazárban egyikből sincs hiány.

Bazi Bazár üzlet belső tér

Bazi Bazár rusztikus és ipari lakberendezés

A budapesti vintage rajongók 2014 végén újabb kihagyhatatlan zarándokhellyel gazdagodtak, ekkor nyitotta meg kapuit hivatalosan is a Bazi Bazár. Az elképesztő bútorkülönlegességeket felvonultató boltban egyszerre elevenedik meg a provence-i sikk és a steampunk romantika, az előkelő antik és a trendi indusztriális hangulat, míg egy újabb zegzugban hamisítatlan vidéki életérzésbe csöppenhetnek a kíváncsiskodók.

Tükör és lakberendezési kiegészítők a Bazi Bazárból

Provance-i lakberendezés Bazi Bazár

Régi holmik, kincsek a Bazi Bazárban

A Bazi Bazár minden tekintetben hű a nevéhez: a sokszínű termékpaletta nem csak a stílusok határait, de az apró csetreszek és fajsúlyos darabok közötti egyensúlyt is ügyesen tereli a megszokottnál szabadabb és szerethetőbb mederbe. A választékot csodálva órákig tartó időutazás veszi kezdetét, ahonnan csak emberfeletti önuralommal felvértezve térhetünk vissza üres kézzel. De a csillapíthatatlan vágyakozás már ott bújkál bennünk, és addig hívogat, amíg vissza nem fordulunk a kiszemelt kincsért.

Nem könnyíti meg az ellenkezést, hogy a kincskeresés ma már egy tip-top webáruháznak köszönhetően otthonról is bármikor megvalósítható. Mondhatnánk, hogy a látogatást csak erős idegzetű régiség-fanatikusoknak ajánljuk, de ezzel csupán az elkerülhetetlent halogatnánk:

Facebook: Facebook.com/bazibazar

Instagram: bazibazar

Webshop: www.bazibazar.hu

Bazi Bazár lakberendezési üzlet és webshop