Megvesszük a bio zöldséget, a vegyszermentes gyümölcsöt, előnyben részesítjük a natúr kozmetikumokat, és a műszálas ruháktól pedig egyenesen kiráz minket a hideg. Miért ne vennénk körül magunkat természetes anyagokkal otthonunkban is? Egyes divatirányzatok is erre terelnek bennünket, gondoljunk például a trendi provence-i stílusra. A Biggie Home mindig különös hangsúlyt fektetett arra, hogy a len- és pamut alapú lakástextilekből széles választékot kínáljon, de válogathatunk tömör fa bútorokból is bőven.

Mit is kínálunk tulajdonképpen?
Azt a biztonságot, hogy ha szereted magad körül a lágy, finom kelméket, a kellemes pasztell színeket, nem is kell máshová menned, hiszen a Biggie Home-ban mindent megtalálsz! Elég kiválasztanod egy álom lakást egy magazinból , és - ha nem is pont ugyanazt - de ugyanolyan hangulatú, ugyanazokban a színekben pompázó, ugyanolyan hangulatot teremtünk Neked. A Biggie Home-ban ugyanis minden úgy készül, ahogy Te megálmodod. Az a kárpit kerül a kanapédra, foteledre, olyan ágytakaró az ágyadra, olyan függöny az ablakodra amilyet csak kiválasztasz. Itt minden egyedileg készül csak Neked! Ha pedig bizonytalan vagy, segítünk!

Biggie Home lakástextil

Biggie Home ágytakarók

Biggie Home bútorszövet, vidéki stílus kárpitozás

Biggie Home függöny, és függönyvarrás Budapest

Mitől árad a meleg otthonosság a fotókról, és a tied miért nem ilyen?
Figyeld meg, milyen sok textilt használnak! A pamut és a len lágy, finom esése semmihez sem hasonlítható. Puhán és melegen ölel körbe. Az sem mindegy, hogy függönyt, vagy római rolót választasz. Ha a függöny mellett döntesz, akkor lehetőleg érjen a padlóig, még akkor is, ha radiátor van az ablak alatt. Egy méretre gyártott karnis esetében ez nem lehet probléma. Ha szereted a romantikát elkötheted két oldalra, de az egyszerűen leomló pihe-puha drapéria is nagyon szép tud lenni. Ha nem szükséges sötétíteni, akkor az is megoldás lehet, hogy az ablak két oldalára 1-1 dekorsálat teszünk. Ne félj attól, hogy elveszi a függöny a kilátást! Válassz inkább egy fátyolszerű vékonyat, mert az üresen tátongó üvegfelület mindig rideg marad és a szoba befejezetlennek tűnik.

A római roló akkor praktikus, ha magas, keskeny ablakra kerül. Ilyenkor a roló föl-le mozgatható, bármilyen magasságban megállítható, a párkányon pedig mindig lesz helye a virágodnak. A római rolókat minden esetben méretre készítjük a Te ablakodra! A sok díszpárna sem felesleges kellék. Jól megválasztva öltözteti a szobát, szinte hívogat, hogy süppedj bele, és egy finom tea mellett pihend ki a nap fáradalmait. Itt szabadjára engedheted a fantáziádat! Ne félj párosítani a meghökkentő színeket, bátran keverd a virágosat a kockással, a csíkossal! A lényeg a harmónia! Textilkollekcióink úgy vannak összeállítva, hogy segítsenek megtalálni az egymáshoz illő mintákat és színeket.

Biggie Home füles fotel kárpitozás

Biggie Home tapéták

Biggie Home tapéta rendelés Budapest Dereglye utca

Biggie Home lakberendezés Buda

Túl nagy a választék, és nem tudsz dönteni?
Ne félj, nem hagyunk magadra!  Együtt biztosan megtaláljuk a számodra megfelelőt.

A Biggie Home teljes körű szolgáltatást nyújt. Első lépésben együtt kiválasztjuk, összerakjuk az általad megálmodott enteriőrt. Majd elmegyünk hozzád, ott, az aktuális környezetben is meggyőződünk róla, hogy a kiválasztott színek passzolnak. Méreteket veszünk, lemérjük az ablakokat, megbeszéljük, hogy a kiválasztott függöny stílus megoldható-e ott azon a helyszínen. A függönyöket elkészítjük a méreteid alapján, és fel is rakjuk, a bútorokat házhoz szállítjuk, ha szerelni kell, összeszereljük.

Biggie Home természetes lakberendezés

Biggie Home Kft.

1036 Budapest, Dereglye u. 5.
+36 20 484 4437
info@biggiebest.hu
facebook.com/biggiehome