Otthon Design Ősz 2018

Lakásból otthont varázsolni igazi kihívás: az álmodozást konkrét tervekre váltani, a tervekből pedig kényelmes lakóteret varázsolni nem egyszerű feladat. Inspiráció, széles termékválaszték, lakberendezők tanácsai, tippek és bemutatók – ezek segítik a lakberendezésben, otthonteremtésben mindazokat, akik ellátogatnak az OTTHONDesign Ősz kiállításra. A HUNGEXPO új rendezvénye október 12-14. között várja a megoldásokat keresőket a Vásárközpontban.


FÓKUSZBAN a lakberendezés
Az őszi kiállítás fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll. A nappalitól a fürdőszobán át a konyha berendezéséig a lakás minden helyiségébe találhatnak itt berendezést. A közel száz kiállító színvonalas megjelenése mellett a rendezvény egyik központi eleme az Innováció – Otthon stand, ahol mini enteriőrökkel, előadásokkal és lakberendezési tanácsadással várják a látogatókat. A Style & Home összefogásában, partnercégek legújabb termékein keresztül nyerhetnek inspirációt a látogatók. Mindezt interaktív módon, hisz minden enteriőr kapcsán a részvevő cégek közreműködésével még kerekasztal beszélgetések is segítik a trendek és stílusok megismerését.

KREATÍV, INTERAKTÍV
Az őszi rendezvényen a lakberendezés design vetülete is szerepet kap. A kiállítás stratégiai partnerségre lépett az idén 15 éves Design Hét Budapesttel. Az együttműködésnek köszönhetően a látogatók ízelítőt kaphatnak a hazai kreatívipar jelenéből: a PURE DESIGN standon fiatal tervezők munkáival találkozhatnak.

Emellett HOVA TOVÁBB? címmel kreatív ipari felsőoktatási börzén ismerkedhetnek a látogatók a kreatív szakma 24 felsőoktatási intézményével, az azok által kínált lehetőségekkel, képzésekkel.
Az ügyesebb kezű családok a WoodLike családi workshopban saját maguk is felmérhetik kreativitásukat: betekintést kapnak a bútorkészítés rejtelmeibe és akár saját maguk is készíthetnek egy kisbútort, melyet magukkal is vihetnek.

EGYIDEJŰ RENDEZVÉNYEK
A kiállítással egy időben kerül megrendezésre a LAKÁS 2018 kiállítás, így aki még csak az álmodozás, tervezés fázisában van, akár álmai otthonát is megtalálhatja a szomszédos pavilonban. Október 11-13. között a HUNGEXPO másik új kiállítása a HUNGAROMED Egészségügyi és orvostechnológiai kiállítás is látogatható, október 13-án Családi egészségnappal. A Vásárközpontban zajlik majd a pesti BABA EXPO rendezvény is október 14-én, vasárnap. A belépőjeggyel ezek a rendezvények is megtekinthetők.


OTTHONDesign Ősz nyitva tartás:

október 12-14., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)
Bejárat: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, III. kapu
Parkolás: Albertirsai úton, ingyenesen.
Bővebb információ: www.osz.otthon-design.hu

Stratégiai partner: Design Hét, Szakmai partner: Bútorszövetség.

Nyerj páros belépőjegyet! Facebook logo

Nyereményjáték a Facebook rajongóinknak!

A Lakberinfo.hu és az OTTHON Design ŐSZ kiállítás közös nyereményjátékot indít! Nyerd meg Te a kiállítás felajánlásában az 5db páros belépőjegy egyikét!

Mindössze a Facebook oldalunkon található, a kiállításról szóló posztunkat kell az ismerőseiddel megosztani és máris esélyes van az egyik páros belépőjegyre!

Játék indításának ideje: 2018 - 10 - 09 -20 óra

Játék lezárásának ideje: 2018 - 10 - 11 - 16 óra

A Nyertesek névsora:

Buncsák Viktória

Rozál Orbánné

Vadász Barbara

Pomykala-Gombos Annamária

Gratulálunk! A jegyeket a Hungexpo III-as kapjánál az INFO pultban vehetik át, hivatkozzanak a Lakberinfo Facebook nyereményjátékára!

 

Kellemes kikapcsolódást kíván a Lakberinfo.hu!