Az épület
A Marina Bay Sands Hotel egy építészeti csoda. A Moshe Safdie által tervezett három ikonikus torony a legkomplexebb épület, amit valaha terveztek. A tornyok, és az őket összekötő, hajó formájú építmény egyedülálló látványt kínál. Az épületcsoportban több, mint 2500 hotelszoba és lakosztály található, de számtalan terem biztosít otthont a különböző kiállításoknak, koncerteknek. A luxusüzletek gondoskodnak a vendégek abszolút kiszolgálásáról, a látvány beach pedig közelebb hozza a napot a minden hájjal megkent Marina Bay Sands lakók számára.

A szobák és lakosztályok
A mai kor követelményeinek megfelelően a szobákban földig érő ablakokon dől be a fény, és a város panorámája. Az élmény tovább fokozva hol egy kádat helyeztek el az ablak előtt, hol pedig a kanapéról, vagy a franciaágyból gyönyörködhetünk Ázsia legfejlettebb országában. A különböző besorolású és típusú szobák mellett az 509 nm-es elnöki lakosztály a hotel legnagyobb büszkesége. A kisebb lakosztályokban a vendégek választhatnak, hogy biliárdozással szeretnék elütni az időt, vagy pedig a saját média központjukban igazi mozi-élményt szeretnének.

Az éttermek
A szállodában 60 étterem található. Talán nincs is olyan kultúra, amely ne képviseltetné magát a gasztronómia színterén. Az éttermek nem csak az ízekben követik a francia, japán, görög, vagy indiai szokásokat, hanem a berendezésükben is az adott kultúrára jellemző hangulatot fejezik ki.

A medence
A hotel tetején egy csodálatos tengerpartot alakítottak ki. A világ legnagyobb, ilyen magasságban épített feszített víztükrű medencéjéből lélegzetelállító kilátás nyílik a városra. A teraszon a napozóágyak végtelen sokaságán pihenhetnek a hotel vendégei. A pálmafák és a növények, és a felhasznált anyagok miatt valóban a tengerparton érezhetjük magunkat. Az egyetlen dolog, ami miatt kénytelenek vagyunk ezt elfelejteni, az a panoráma. A víz észrevétlenül bukik alá az épület szélén, így válik eggyé a két elem: a víz és a levegő.

Szöveg: Vasas Anikó