Save the date!

Örömmel ajánljuk a figyelmetekbe az idei BAU BUDAPEST kiállítást, ami 2024. október 4-5. között új helyszínen, a budapesti Millenárison kibővített tematikával és számos újdonsággal vár mindenkit, aki építkezik, felújít, átalakít, csinosít, modernizál vagy okosít. Lehet, hogy már benne vagy a nagy munkában, vagy még csak tervezgeted álmaid otthonát, házad átalakítását, de csapatunk lelkes meggyőződéssel biztosít arról, hogy ezen a különleges kiállításon minden kérdésedre választ kaphatsz, és minden álmod valóra válhat. Save the date!

Építőipari kiállítás

Lehet, hogy még nem hallottál a BAU Budapest kiállításról? Akkor itt az ideje, hogy begyűjtsd az infókat! Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre ez az átfogó tematikájú kiállítás, melynek témái között olyan területek legjobb megoldásaiba pillanthatsz bele, mint például a burkolatok, nyílászárók, napelemek, festékek, szaniterek, okosház rendszer

Bau Budapest Millenárisek, klímatechnika, napelemek, riasztók vagy a belsőépítészet és a dizájn számos területe. 

Lehet-e családi program a BAU Budapest kiállítás? Mindenképpen, ugyanis a kiállítás szervezői arra törekednek, hogy ne csak a férfiak építőanyagos-szerszámos-műszaki világa elevenedjen meg a több száz kiállító standján, hanem a hölgyek is betekintést és inspirációt kapjanak álomotthonuk és lakásuk minél szebb és praktikusabb berendezésére, átalakítására. A hölgyek az igazi fészekrakók, és ebben a két napban sok-sok szépséget találhatnak és ötletet gyűjthetnek terveik megvalósításához. 

Család lakástervezés

Készüljetek már most a Ti is a BAU BUDAPESTRE! Kövessétek a kiállítás Facebook oldalát és weboldalát az aktuális információkért és az inspiráló tartalmakért. Blogcikkek, képek, posztok hangolnak a házépítés, otthon teremtés, lakásátalakítás témáira. Ne maradjatok le a havi nyereményjátékokról sem, melyeken családi belépőjegyeket nyerhettek az október 4-5-i kiállításra! 

A Bau Budapest Expo kiváló fórum az építőipar és a lakásfelújítással foglalkozó szakemberekkel való találkozásra. Ezek az új kapcsolatok és kapcsolatépítési lehetőségek hosszú távú hasznot hozhatnak, ha később szakértők segítségét keresnénk egy projekthez. A kiállítók különleges akciókkal és kedvezményekkel várják a látogatókat. Ezen ajánlatok kihasználása jelentős megtakarítást eredményezhet az építkezés vagy felújítás során.

www.baubudapest.com

Bau Budapest logo

A kiállítás nyitva tartási ideje:

2024.10.04. péntek: 9:00-18:00,
2024.10.05. szombat: 10:00-17:00

Helyszín: Millenáris B épület – Nagycsarnok

1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20

Parkolás: Millenáris parkoló mélygarázs és
Széllkapu parkoló mélygarázs